valla mint te destek nasıl bilememmint verin bana onu da istiyorum![]()
ama ubuntunun desteği sağlam onu biliyorumvalla mint te destek nasıl bilememama ubuntunun desteği sağlam onu biliyorum

Ubuntuda idman yokfirefoxun indirme eklentisi var onu kullan idmandan biraz daha hizli
- - - Eklendi - - -
Chromnium tarayicisi var oda sitelerde gezinirken gayet hizlidir![]()
Hep türlü videoyu indirebiliyor mu bari ?
video downloader eklentisi var ben onu kullanıyodumBen bunu kurmak istiyorum ama eşim bunu kullanamaz.ben iki sistemi de ayni anda kullanmak istesem beni cok uğraştırır mı ?
Abi 4 gb'lık bi flash belleğe rahatça bunu Ya da herhangi bir linux'ı kurabilirsin gayet kolay kurulumu abi. Yapman gereken flash belleğe bu işletim sistemini kurduktan sonra bilgisayara flash belleği takip yeniden başlatmak ama burada bi sıkıntı var başlatırken bilgisayarı flash bellekten başlatacaksın. Sonra doya doya kullan. Sıkıldın mi çıkar flash belleği yeniden başlat windows kullan. Abi pardus 2013 var bende flash bellekte kurulu içinde yüklü olarak fotoşop programı bile geliyor. Mozilla, chromium, 7zip ve daha nice gerekli uygulama yüklü geliyor
- - - Eklendi - - -
Ahmet abi burada mısın ?

2 gb da oluyo zaten iso toplam 800 mb herhalde
linuxlive usb creator ile yazılıyo flash diske
hep senin yüzündenKonuyu hortlattım pardon arkadaşlar![]()
sen başlattın bu mint işiniEvet usb ye kursam daha güzel olur.ama yavaş olmaz mı sistem?
Evet usb ye kursam daha güzel olur.ama yavaş olmaz mı sistem?