Ubuntu Kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
mint verin bana onu da istiyorum :)

KayraBey

KayraBey

Üye
valla mint te destek nasıl bilemem :) ama ubuntunun desteği sağlam onu biliyorum

Ben pc de pek birsey yapmam.asıl bana lazım olan internet download manager.video indirmek için.birde buraya girebilirsem yeter :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntuda idman yok :) firefoxun indirme eklentisi var onu kullan idmandan biraz daha hizli :)

- - - Eklendi - - -

Chromnium tarayicisi var oda sitelerde gezinirken gayet hizlidir :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Ubuntuda idman yok :) firefoxun indirme eklentisi var onu kullan idmandan biraz daha hizli :)

- - - Eklendi - - -

Chromnium tarayicisi var oda sitelerde gezinirken gayet hizlidir :)

Hep türlü videoyu indirebiliyor mu bari ?

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve achambo
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben sadece youtube da denedim :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Ahmet abi bunları kullanabilirsin mozilla eklentileri.

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Ben bunu kurmak istiyorum ama eşim bunu kullanamaz.ben iki sistemi de ayni anda kullanmak istesem beni cok uğraştırır mı ?

Abi 4 gb'lık bi flash belleğe rahatça bunu Ya da herhangi bir linux'ı kurabilirsin gayet kolay kurulumu abi. Yapman gereken flash belleğe bu işletim sistemini kurduktan sonra bilgisayara flash belleği takip yeniden başlatmak ama burada bi sıkıntı var başlatırken bilgisayarı flash bellekten başlatacaksın. Sonra doya doya kullan. Sıkıldın mi çıkar flash belleği yeniden başlat windows kullan. Abi pardus 2013 var bende flash bellekte kurulu içinde yüklü olarak fotoşop programı bile geliyor. Mozilla, chromium, 7zip ve daha nice gerekli uygulama yüklü geliyor

- - - Eklendi - - -

Ahmet abi burada mısın ?

• Beğen
achambo

achambo

Üye

Abi 4 gb'lık bi flash belleğe rahatça bunu Ya da herhangi bir linux'ı kurabilirsin gayet kolay kurulumu abi. Yapman gereken flash belleğe bu işletim sistemini kurduktan sonra bilgisayara flash belleği takip yeniden başlatmak ama burada bi sıkıntı var başlatırken bilgisayarı flash bellekten başlatacaksın. Sonra doya doya kullan. Sıkıldın mi çıkar flash belleği yeniden başlat windows kullan. Abi pardus 2013 var bende flash bellekte kurulu içinde yüklü olarak fotoşop programı bile geliyor. Mozilla, chromium, 7zip ve daha nice gerekli uygulama yüklü geliyor

- - - Eklendi - - -

Ahmet abi burada mısın ?

2 gb da oluyo zaten iso toplam 800 mb herhalde:)

linuxlive usb creator ile yazılıyo flash diske

CABBAR

CABBAR

Üye

2 gb da oluyo zaten iso toplam 800 mb herhalde:)

linuxlive usb creator ile yazılıyo flash diske

2 Gb da olur Tabi ama kurduktan sonra Bişeyler yüklemeye kalkarsa sanırım flash belleğe yüklüyor yetersiz gelebilir. Gerçi Çok ihtiyaç değil program yüklemek çünkü herşey var içinde.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ne ara minte dondu konu :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Konuyu hortlattım pardon arkadaşlar :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Evet usb ye kursam daha güzel olur.ama yavaş olmaz mı sistem?

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Ama mint daha iyi :D şu derslerim bitsin geceye yakın açacam konuyu sonra pcye geçer kaliteli hale sokarım

x-scarface

x-scarface

Üye
Evet usb ye kursam daha güzel olur.ama yavaş olmaz mı sistem?

Sabit diskte daha hızlıdır ancak usbde kapasiteden dolayı yavaş çalışacaktır abi en azından denemek için yavaşta olsa denemeye değer üstelik bu yavaşlık abartıda değildir yani.

- - - Eklendi - - -

-
Pardus :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Joker, Dede ve MaxiHan
KayraBey

KayraBey

Üye
Yok ben hdd yi 3e bölüp kurmayı kafaya koydum ama bu sefer hangisini kurayim onu şaşırdım :)
Biri ubuntu diyo biri mint diyo biri pardus diyo :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Joker
Takipçi Satın Al

Üst Alt