üstte bahsemiş abi ubuntunun disk fotmatı ntfs değil bu yüzden windows desteklemiyor ve düzenleyemiyor
disk yöneticisi olarak da ubuntuyu silmek için g parted kullanılıyor
Sen en iyisi harddiski ubuntuya yetecek kadar böl (fazla ayırmana gerek yok). Daha sonra ubuntuyu indirip cd veya flasha yaz. Reset atıp cd veya flashtan çalıştir. Bu konudaki adınlar takip ederek kur. Windowsun yanına kurar. Pc başlarkende sana sorar windows mu ubuntumu
- - - Eklendi - - -
ubuntuyu windowsta ki disk yöneticisinden de silebiliyorsun ama o zaman boot sorunu oluşuyor
Yok değilim.bak benim pc de 2ye yarılmış 1 adet 320 lik ve tek pare 500 lük hdd var tek tabanca olanı geç moda arsiv var.diğer hdd herşeye açık.ne yapmam lazim sen simdi söyle ecel gelmeden
Yok değilim.bak benim pc de 2ye yarılmış 1 adet 320 lik ve tek pare 500 lük hdd var tek tabanca olanı geç moda arsiv var.diğer hdd herşeye açık.ne yapmam lazim sen simdi söyle ecel gelmeden
Ben diyom ki önce birleştirme yapıp 320 olanı da tek yapayim.sonra c d e olarak böleyim.c ye 7 , d ye ubi kurarım.e de geçici aktarma yeri olur.ama bu işi 7 dvd si ile yaparım anca.önce 7 yi c ye kursam sonra d ye ubi kuramaz mıyım yani ?
Ben diyom ki önce birleştirme yapıp 320 olanı da tek yapayim.sonra c d e olarak böleyim.c ye 7 , d ye ubi kurarım.e de geçici aktarma yeri olur.ama bu işi 7 dvd si ile yaparım anca.önce 7 yi c ye kursam sonra d ye ubi kuramaz mıyım yani ?
arkadaşlar benim bacanakta xp var bilgisayar çok kasiyor format atılması lazım şimdi ubuntuyu mu kursam yoksa xp formatmi atsam kararsız kaldım Ubuntu nasıl hız bakımından. Ayrıca konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim