PriZm Üye pRime.' Alıntı: çok güzel bir haber çünkü. Genişletmek için tıkla ... O da bana aynısını söylemişti o anlamda dedim.
pRime.' Alıntı: çok güzel bir haber çünkü. Genişletmek için tıkla ... O da bana aynısını söylemişti o anlamda dedim.
[ENGİN] Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Hemen sevindin engin abi Genişletmek için tıkla ... Hep senmi sevineceksin? - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: O da bana aynısını söylemişti o anlamda dedim. Genişletmek için tıkla ... buna sevinirmisin bilmem LG WebOS'u satın aldı
~N.A.W.Y~' Alıntı: Hemen sevindin engin abi Genişletmek için tıkla ... Hep senmi sevineceksin? - - - Eklendi - - - ~N.A.W.Y~' Alıntı: O da bana aynısını söylemişti o anlamda dedim. Genişletmek için tıkla ... buna sevinirmisin bilmem LG WebOS'u satın aldı
PriZm Üye [ENGİN];5842528' Alıntı: buna sevinirmisin bilmem LG WebOS'u satın aldı Genişletmek için tıkla ... Aman ne güzel.
[ENGİN];5842528' Alıntı: buna sevinirmisin bilmem LG WebOS'u satın aldı Genişletmek için tıkla ... Aman ne güzel.
Cihanî Sultan Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Aman ne güzel. Genişletmek için tıkla ... E güzel gelişsin fazla sistem çok güzel olur
~N.A.W.Y~' Alıntı: Aman ne güzel. Genişletmek için tıkla ... E güzel gelişsin fazla sistem çok güzel olur
tapatalk Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Uydurma.Xda da ben dahil çoğu kişi beğendi Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişi ? Gir galaxy nexus generale bak
~N.A.W.Y~' Alıntı: Uydurma.Xda da ben dahil çoğu kişi beğendi Genişletmek için tıkla ... Çoğu kişi ? Gir galaxy nexus generale bak
pRime. Üye Konu Sahibi [video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video] şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır.
[video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video] şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır.
tapatalk Üye pRime.' Alıntı: [video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video] şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır. Genişletmek için tıkla ... Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo
pRime.' Alıntı: [video=youtube;0osKYq6GM9s]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0osKYq6GM9s&noredi rect=1[/video] şu video'ya bakacak olursak gayet güzel çalışıyor. galaxy nexus'ta çok daha iyi çalışır. Genişletmek için tıkla ... Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo
pRime. Üye Konu Sahibi tapatalk' Alıntı: Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo Genişletmek için tıkla ... kötü kalır çünkü sistem daha yep yeni. geliştiricilerin kullanıp geribildirim yapması için kullanıma sunuldu. son halini geçtim daha ilk hali bile değil bu.
tapatalk' Alıntı: Abi ben sisteme kotu demiyorum google nexusu hiz konusunda en tepeye cikardi tarayici FPS filan androidin yaninda kotu kaliyo Genişletmek için tıkla ... kötü kalır çünkü sistem daha yep yeni. geliştiricilerin kullanıp geribildirim yapması için kullanıma sunuldu. son halini geçtim daha ilk hali bile değil bu.
PriZm Üye Şimdi Ubuntu'yu tekrar yüklüyorum.Bakalım Android ile aynı kodları kullanan neler bulacağım.
Seglopsi Üye linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir. android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir.
linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir. android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir.
Ulubeyli64 Üye Kardeş ben bu ubuntu denilen şeyi Nexus 4 e kursam eğer beğenmrzsem geri alabilirmiyim Android 4.2.2 ye
Kardeş ben bu ubuntu denilen şeyi Nexus 4 e kursam eğer beğenmrzsem geri alabilirmiyim Android 4.2.2 ye
tapatalk Üye Ulubeyli64' Alıntı: Kardeş ben bu ubuntu denilen şeyi Nexus 4 e kursam eğer beğenmrzsem geri alabilirmiyim Android 4.2.2 ye Genişletmek için tıkla ... Alabilirsin toolkitle
Ulubeyli64' Alıntı: Kardeş ben bu ubuntu denilen şeyi Nexus 4 e kursam eğer beğenmrzsem geri alabilirmiyim Android 4.2.2 ye Genişletmek için tıkla ... Alabilirsin toolkitle
tapatalk Üye Ulubeyli64' Alıntı: nasıl alırım biraz anlatırmısın Genişletmek için tıkla ... xda dan nexus toolkit indir nexus factory img sitesinden nexusu indir cihazı unlock yap romu kur
Ulubeyli64' Alıntı: nasıl alırım biraz anlatırmısın Genişletmek için tıkla ... xda dan nexus toolkit indir nexus factory img sitesinden nexusu indir cihazı unlock yap romu kur
PriZm Üye ONe-' Alıntı: linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir. android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir. Genişletmek için tıkla ... Sistem içerisinde yok. Androiddede terminal root olmadanda var
ONe-' Alıntı: linux tabanli her sistemde terminal vardir. gizlemislerdir veya erisimi sinirlandirmislardir. android'deki gibi root'u kernel uzerinden yapilabilir. Genişletmek için tıkla ... Sistem içerisinde yok. Androiddede terminal root olmadanda var