U700 e nasıl oyun yüklenir

Sponsorlu Bağlantılar

ultratakan

Üye
ya bu neya uye soru soruyo hıcbır sekılde cevap yok yazan kopyala yapıstır yapmıs yazmıs yokmu telefondan anlayan moderator sıtenın adı maxı cep ama samsung u - 700 hakkında hıcbırsey yok rezalet ya ısınızı cıddıye alın arkadaslar sıte acıp ondan sonra ense yapmayın programları ındırıyoruz kota gıdıyo cok cıddıyetsız bır sıte

killsturk

killsturk

Üye
U600 de bu sorun yok jad ve jar dosyalarını atıyosunuz bu kodu *#9998*4678255# giriyorsunuz etkinleşti yazıyor ve yüklediğiniz dosyanın üzerine gelip seçenekler yapınca yükleyimmi diye soruyor sizde ewet diyorsunuz oluyor.Sizde bi deneyin belki olur.Saygılar.

mahmutbilge

Üye
yeni telefon a´lmak daha iyi bir cözüm yöntemi gibi geldi oyunlari kendimiz mi yazacaz sonra peki:D

--------------- Ekleme ---------------

ben hepsini tamamladim sorunsuz ama bir ise yaramadi :D bunu yazan arkadas bir cevap versin mümküsnde:D Hic bir seyide yanlis yapmadim cünkü arkadasin dedigi hersey cikti karsima :D java oyunu atinca bicim desteklenmiyor dedi:D

killsturk

killsturk

Üye
Zaten benim telefon u600 siz u700 ün şifresi varsa bi deneyin şifre farklı olabilir ve bir oyun için iki dosya gerekli.Saygılar.

veysel0000

Üye
kardeş binlerce kez teşekkür sonunda oyun atabildim saol

bbyasing

Üye
bende 2.adımda kaldım en son tmcommand:119 kaldım napabilirim

veysel0000

Üye
bitpim belli bi zaman sonra çalısmıyor demomu acaba

recep_cihan

Üye
bu Qualcomm_USB de u700 için driver yok

raptorap121

Üye
ya onları biliomnda multiplayer oyunlarda bi hata verio bilen warmı

realhayat1

Üye

3. Simdi USB kablosunu takin hem telefona hem bilgisayara.
--> Yeni donanim bulundu diyecek.
Yeni donanimlari indirdigimiz qualcomm usb driver folderindan gosterek bilgisayariniza tanitin.
Hersey kurulduktan sonra; Aygit yoneticisine gidip qualcomm modemin port nosunu ogrenin ->Modems->Qualcomm, Port nosunu bulun bulamazsaniz bi ise yaramaz.

Kardeş bu 3. aşamaya kadar güzel geldim ama burda (3. aşama)da takıldım 1 incisi aygıt yöneticisinde modems diye bir şey yok modemler var onunda içinde bluetooth dun modem-bluetooth fax modem-bluetooth lap modem-bluetooth lap modem #2 - softv92 data fax modem diye şeyler var senin dediğin gibi ->Modems->Qualcomm, Port nosunu falan yok lütfen bi yardım etsen ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

semirar

Üye
arkadaşim zahmet vermişsın açiklama yapmişsın bizlerde yapıyoruz benim uzmanlık alanım pda ve iphone ben bir çök uygulama yukleme ve nasıl yapılacağı konusunda konum var berbat bir anlatım sunmüşsun bu işi becerebıldıysen ve yapabılıyorsan senden rıcam ınsanlara yardımcı ol ve adam akıllı anlat mılletde sana gereken saygıyı ve duayı etsın bu anlatımlşa kımseye yardımcı olmazsın

arandaval

Üye
arkadaşlar ben yabancı sitelerden de araştırdım ve burdakinin aynısı.konuyu açan kişi sadece türkçeye çevilmiş olanı copy-paste yapmış biyerden anlaşılan.şimdi ilk olarak 0523 kodunu giriyoruz hemen onayla demiyoruz ,sağ seçme tuşuna 3 defa basınca bizim menümüz geliyor ordan 9 a basıyoruz daha sonra 6 ve 2.Port numarasını bulmak için bilsayara sağ tıkla özellikler donanım aygıt yöneticisinde seri port girişi sekmesine tıklayınca Qualcomm görülüyor.Qualcomm programında u700 olmaması önemli değil.bizim işimiz bitpimle gerisi anlatılmış zaten.tarafımdan bizzat denenmiştir oyunlar çatır çatır çalışıyor.Oyun indirmek için getjar.com .

rainblackk

Üye
ya arkadaşım ben bu Qualcomm u indirdim vista kullanıyorum rardan çırdım o programa benzeyen şeye basıyorum bişey açılıp hemen kapanıyo şuna bi el atsanız

ARDİLLA

Üye
bende usb kablosu yok başka nasıl yapabilirim bilen varsa lütfen söylesin

mikail_046

Üye
arkadasım emeğine sağlık yükledim çalıştı teşekkür ederim

571384

Üye
Qualcom da shg u700 modeli bile yokkkkkkk:vur

djmetin1351

Üye
godumun sitesi

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
bendede u700 vardı berbattı (kamera hariç) sen bence yeni tel al
yeni tel alacaksan 3.2 mpnin üstü bi kamera olsun u700 ün kamerası süper çekiyodu başka hiçbir 3.2 ye benzemez sonra bana pişmanım deme kamerası süper ama diger özellikleri berbat u700'ün

Takipçi Satın Al

Üst Alt