u600 telefon kilidi şifresi

Sponsorlu Bağlantılar

replastone

Üye
    Konu Sahibi
u600 telefon kilidi şifresi
selam arkadaşlar. u600 telefonumun telefon şifresini unuttum :(. üst konudaki format yöntemi ile telefon şifresini sıfırlayabilir miyim? cevap hayırsa, herhangi bir şekilde telefon şifresini sıfırlayabilir miyim? şimdiden yardımlar için sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: bereketlili1994

djoguzhan_55

Üye
bence hayır bende kullandım yok

replastone

Üye
    Konu Sahibi
Detaylı bilgisi olan yok mu?

serkan1933

Üye
8 tane 0 olacak yada 00100000

karsoken

Üye
arkadasım bende aynı durumu yasadım. telefoncuya gidiyon.telefona program atıyolar.yani telefona fabrika ayarlarını yüklüyolar. fiyatıda uygun.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
telefonu ac kapa yap bataryadan sora ac ıfırlaya bilrisin sanrıım

c_yangoz

c_yangoz

Üye
12345 olması lazım değiştirmediysen

the_end_u600

Üye
*2767*3855# bu kodla format at hersey sıfırlanıyo sıfren de dahıl ben daha once yaptım.

fatihemre505

Üye
Telefon açıkken *2767*3855# FORMAT SIFIRLIYO YENİ TEL ŞİFRESİ GİRİYOSUN ONUDA UNUTMA AMA

muhammetrix

Üye
arkadaşar nasıl format oluyo telefon tamamen mi temizleniyo .yoksa başkamı?

nkaraemir

Üye
kardeş hiç biri olmadıysa yolla garantiye yada ara samsungun firmasını anlat derdini onlar derdine derman gelir....hadi kolay gelsin

dipower

dipower

Üye
saolun

mrt_ybt

mrt_ybt

Üye
verdiğiniz kodLAr u600 de işe yaramıyo onLar sadece e250 j700 d900 d500 vb. tiplerde çalışıyo bu teLedonun kodu farkLı bende u 600 kullanıyoum bulursam bütün işe yarar kodLarı payLaşıcam

emr438

Üye
saolun ya

pentagrm

pentagrm

Üye
arkadaşım valla bn b5702 kullanıyorum kodu denedim direk yeni kodu sordu yani sifirlandi kod için tşekkr ;)

bereketlili1994

Üye
sagolasınn

murat varas

Üye
*2767*3855# yapmayın arkadaslar telefon kitleniyor benim telefonum gitti bu şekilde samsung i900 serisi ...:(:(:(

alevnaz

Üye
ewt oluo bn denedim the_and_u600 oldu herkese tavsiye ederim:evet:

OğuzcanAbi

Üye
*2767*3855# kilit kodunu unutan çok kişi war telefoncuya götürüp 5 lira verip geliyorlar

igormortis

igormortis

Üye
teşekkürler fatih emre

Üst Alt