Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
u600 telefon kilidi şifresi
Sponsorlu Bağlantılar
replastone
Üye
Konu Sahibi
u600 telefon kilidi şifresi
selam arkadaşlar. u600 telefonumun telefon şifresini unuttum . üst konudaki format yöntemi ile telefon şifresini sıfırlayabilir miyim? cevap hayırsa, herhangi bir şekilde telefon şifresini sıfırlayabilir miyim? şimdiden yardımlar için sağolun
djoguzhan_55
Üye
bence hayır bende kullandım yok
replastone
Üye
Konu Sahibi
Detaylı bilgisi olan yok mu?
serkan1933
Üye
8 tane 0 olacak yada 00100000
karsoken
Üye
arkadasım bende aynı durumu yasadım. telefoncuya gidiyon.telefona program atıyolar.yani telefona fabrika ayarlarını yüklüyolar. fiyatıda uygun.
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
telefonu ac kapa yap bataryadan sora ac ıfırlaya bilrisin sanrıım
c_yangoz
Üye
12345 olması lazım değiştirmediysen
the_end_u600
Üye
*2767*3855# bu kodla format at hersey sıfırlanıyo sıfren de dahıl ben daha once yaptım.
fatihemre505
Üye
Telefon açıkken *2767*3855# FORMAT SIFIRLIYO YENİ TEL ŞİFRESİ GİRİYOSUN ONUDA UNUTMA AMA
muhammetrix
Üye
arkadaşar nasıl format oluyo telefon tamamen mi temizleniyo .yoksa başkamı?
nkaraemir
Üye
kardeş hiç biri olmadıysa yolla garantiye yada ara samsungun firmasını anlat derdini onlar derdine derman gelir....hadi kolay gelsin
dipower
Üye
saolun
mrt_ybt
Üye
verdiğiniz kodLAr u600 de işe yaramıyo onLar sadece e250 j700 d900 d500 vb. tiplerde çalışıyo bu teLedonun kodu farkLı bende u 600 kullanıyoum bulursam bütün işe yarar kodLarı payLaşıcam
emr438
Üye
saolun ya
pentagrm
Üye
arkadaşım valla bn b5702 kullanıyorum kodu denedim direk yeni kodu sordu yani sifirlandi kod için tşekkr
bereketlili1994
Üye
sagolasınn
murat varas
Üye
*2767*3855# yapmayın arkadaslar telefon kitleniyor benim telefonum gitti bu şekilde samsung i900 serisi ...
alevnaz
Üye
ewt oluo bn denedim the_and_u600 oldu herkese tavsiye ederim
OğuzcanAbi
Üye
*2767*3855# kilit kodunu unutan çok kişi war telefoncuya götürüp 5 lira verip geliyorlar