Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sanada mı gelmiyor ana ekrana gıcık oldum kaçtır aratıp güncelle diyorum uygulamalarıBen hala tripliyim yüklemedim ana ekranda güncelleme gözükmesini bekliyorum
Aynen çıkmıyor. Bu güncellemeden sonra oldu, ya da engelleyen bi uygulama var.. En sağlıklısı formatlamak belki düzelir. Ama okuduğuma göre yine olmuyormuş.. Nokia ya mesaj atıcam şimdi bakalım ne cevap verecekler..Sanada mı gelmiyor ana ekrana gıcık oldum kaçtır aratıp güncelle diyorum uygulamaları
arkadaşlar banada güncellemeler otomatik gelmiyordu manuel yapıyordum.Mağazanın kısa yolunu ana ekrandan kaldırıp tekrar ekledim artık geliyor sıkıntı yok ve ayrıca twitter bomba olmuş.
Bu da demek oluyor ki sisteme gereken sabır gösterildiğinde çok güzel yerlere geldiğini görebileceğiz.Diğer eksiklerde kısa zamanda twitter örneğinde olduğu gibi en iyisinden tamamlanır umarım
Onu ben çok denedim ama olmadıarkadaşlar banada güncellemeler otomatik gelmiyordu manuel yapıyordum.Mağazanın kısa yolunu ana ekrandan kaldırıp tekrar ekledim artık geliyor sıkıntı yok ve ayrıca twitter bomba olmuş.
vallahi helal olsun Twitter oyle hizli oyle hizlandi ki gozlerime inanamiyorum ustelikte cok şık bir uygulama oldu.. Göz alıcı gercekten.. Tebrik ederim harika bir iş cikarmişlar.. Facebook uygulamasina da ayni derecede kaliteli bir uygulama bekliyorum.. Oda gelirse benim icin neredeyse tamamdir bu iş.. Oyunlar falanda zamanla cogalir zaten. Yaw boyle işte, sistemi bize sevdirin bizde tum cevremize tavsiye edelim windows phonu'nuzu.. Neyse iyi forumlar arkadaşlar!
+1 .!
'En Kisa' Surede Aynisini Facebook'tan Bekliyorumm .. Ama Ne Bir Haber Var Nede Bir Tarih ..
Cok Ayip Ediyor Facebook =/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?