Twitter'a Apple müzik uygulaması geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Twitter'a Apple müzik uygulaması geliyor
Twitterden Apple kullanıcalarını sevindirecek haber. Twitter Apple'ın mobil cihazlarını kullanıp twitter üyesi olanlara müzik dinleyebilmeleri ve paylaşabilmeleri için bir uygulama üzerinde çalışmaya başladı.



Özel bir kanala açıklama yapan kaynaklar; Twitter’ın müzik uygulaması için müzik paylaşım hizmeti veren Berlin merkezli SoundCloud şirketiyle ortalık yapacağını açıkladı. Kaynaklar, Twitter’ın geçtiğimiz yıl satın aldığı ‘We Are Hunters’ adlı şirketi müzik alanındaki girişimi için bünyesine kattığını belirtti.

Twitter, sosyal medyadaki rakiplerinin içeriklerini güçlendirerek kullanıcı çekmeye başlaması üzerine, sadece 140 karakterli mesaj atılan bir hizmet olmanın ötesine gideceğini ortaya koymuştu. Şirket, Ocak ayında kullanıcıların 6 saniyelik video paylaşabilmelerini sağlayan ‘Vine’ hizmetini hayata geçirdi.

Facebook’ta müzik dinlenmesi ve paylaşılmasını sağlayan, Türkiye’de henüz aktif olmayan Spotify gibi hizmetlerin eksikliğini hisseden Twitter, videonun ardından Apple işbirliğiyle müzik içeriğini de güçlendirmeye hazırlanıyor.

TWITTER’DAN YORUM YOK


SoundCloud, sanatçıların ve müzik markalarının kullanıcılara parçalarını sunmasını, parçalar hakkında yorumlar yapmasını sağlıyor. Bloomberg’e konuşan kaynaklar, SoundCloud’ın sağlayacağı hizmetle, Twitter kullanıcılarının mobil cihazlarıyla müzik paylaşabileceğini ifade etti.

CNET’in verdiği bilgiye göre, ABD’li iki büyük prodüksiyon şirketi Twitter’ın müzik uygulaması planından bugün haberdar oldu. Twitter’ın SoundCloud ile sunacağı hizmet için prodüksiyon şirketleriyle ayrı anlaşma yapmasının gerekip gerekmeyeceği bilinmiyor.

San Francisco merkezli Twitter’ın sözcüsü Carolyn Penner, müzik uygulaması hakkında yorum yapmayı reddederken, SoundCloud şirketinin sözcüsü Kristina Weise’de konu hakkında yorum yapmadı.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt