Twitter Türkiye Gündemi

Sponsorlu Bağlantılar

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Twitter Türkiye Gündemi
Tweetian, tweeties gibi uygulamalar değil de sadece Türkiye gündemini gösteren bir uygulama var mı? Sosyal ağlardan ve mobil siteden Türkiye gündemini görrmiyorum. Bana sadece Türkiye günnndemini görebileceğim bir uygulama lazım.

benighted

benighted

Üye
daha hic rastlamadim olacagini da hic zannetmiyorum, gereksiz olmazmi sadece gundemi gosterecek uygulama zaman tuneli nolcak ozaman

mah23442344

Üye
Millet sırf türkiye gündemi için program mı çıkartsın :D

gravity falan işte ne güzel gir bak gündeme :D

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Android de var ama symbian da yine yok demek. Olsun napalım idare edecez artık tweetian ile

- - - Eklendi - - -

böyle bir uygulamayı şundan istedim. Ben tweetian gibi orjinal olmayan twitter uygulamalarını kullanmayı pek seven biri değilim. Benim için ya twitter'ın kendi uygulaması olmalı ya da sosyal ağları kullanırım. Ama sosyal ağlarda da Türkiye gündemi yok. Mobil siteden de Türkiye gündemini göremiyoruz. Tweetian gibi uygulamaları da kullanmak istemediğim için genelde mobil siteden giriyorum ve Türkiye gündemini de küçük bir uygulamayla kontrol etmek istediğim için böyle bir uygulama arıyorum. Yoksa tweetian ile devam edecez artık. Keşke twitter symbian için de bir uygulama çıkarsa :)

akinorta

Üye
tweetian tweeties gibi çoğu uygulamada zaten Türkiye gündemi mevcut.

ahmettt1903

Üye
Bence de Symbian'a böyle bir uygulama lazım gerçi son zamanlarda Türkiye gündemi belieberstan directionerstan geçilmez oldu ama napalım artık

famemonster16

famemonster16

Üye
Sadece gündemi gösteren bir uygulamanın olması çok gereksiz bence. Tweetian benim işimi görüyor oldukça hızlı ayrıca Türkiye gündemini de gösteriyor. Ama yine de fikrine saygı duyarım.

ahmettt1903

Üye
Bendeki tweetian oldukça yavaş ve Türkiye gündemini de göstermiyor. Sendekinin sürümü ne?

anadolumm

Üye
    Konu Sahibi
Gündemdeyken seçeneklere tıkla ordan değiştirebilirsin

full force

full force

Üye
uygulama değilde twitturk.com var benim bildiğim

Üst Alt