noki@e72 Üye bende yükledim stew i ama girince error verio : when proccessing Twitter data. lütfen yardım edin.
nouma043 Üye Cestlavie' Alıntı: Twitter Nokia [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic Java Uygulama] Genişletmek için tıkla ... <br /> <br />
Cestlavie' Alıntı: Twitter Nokia [ 360x640 S60v5 Nokia 5800 XpressMusic Java Uygulama] Genişletmek için tıkla ... <br /> <br />
ONER-1997 Üye coachali' Alıntı: arkadaşlar 5800 da zaten flash player varrr Genişletmek için tıkla ... hihihhi koptummm
coachali' Alıntı: arkadaşlar 5800 da zaten flash player varrr Genişletmek için tıkla ... hihihhi koptummm
ali.oren Üye cesurasya' Alıntı: flaş player la ugraşmayın skyfire programı yükleyin ben yükledim her video yu izleye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Skyfire ın hangisini yükledin? Bi tane çalışan versiyonu yok ----------Eklendi @ 14:40:58 ---------- Yazıldı @ 14:38:34 ---------- myphysically' Alıntı: hihihhi koptummm Genişletmek için tıkla ... Niye koptun kardeş flash player 4 mevcut nokiada. Yetersiz olsa da var.
cesurasya' Alıntı: flaş player la ugraşmayın skyfire programı yükleyin ben yükledim her video yu izleye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Skyfire ın hangisini yükledin? Bi tane çalışan versiyonu yok ----------Eklendi @ 14:40:58 ---------- Yazıldı @ 14:38:34 ---------- myphysically' Alıntı: hihihhi koptummm Genişletmek için tıkla ... Niye koptun kardeş flash player 4 mevcut nokiada. Yetersiz olsa da var.
sert1970 Üye slm arkadaşım nerden yükledin ben arıyorum buluyorum ama calışmıyor adres verde ordan yükleyelim tşk
ONER-1997 Üye ali.oren' Alıntı: Skyfire ın hangisini yükledin? Bi tane çalışan versiyonu yok ----------Eklendi @ 14:40:58 ---------- Yazıldı @ 14:38:34 ---------- Niye koptun kardeş flash player 4 mevcut nokiada. Yetersiz olsa da var. Genişletmek için tıkla ... e peki facede video izlenebiliyor mu ??!!! YOK! ANLAMADAN KONUŞMA
ali.oren' Alıntı: Skyfire ın hangisini yükledin? Bi tane çalışan versiyonu yok ----------Eklendi @ 14:40:58 ---------- Yazıldı @ 14:38:34 ---------- Niye koptun kardeş flash player 4 mevcut nokiada. Yetersiz olsa da var. Genişletmek için tıkla ... e peki facede video izlenebiliyor mu ??!!! YOK! ANLAMADAN KONUŞMA