Tavsiye Twitter girmek için hiçbir yok yokmu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lovado

Üye
    Konu Sahibi
Twitter girmek için hiçbir yok yokmu
hiçbişekilde uygulamadan giremiyorum başka yolu yokmu pc de şuan vpn ile giriyorum.

dakamon

dakamon

Üye
uc brovserdan gir

Lovado

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ben uygulamadan girmek için sordum yani twitter uygulamasının tasarımı vb çok daha iyi.

JeXawoW

Üye
vpn yerine opera deniyebilirsin.

NEXUS

NEXUS

Üye
hotspot shield var :)

Lovado

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia'lara yasak işlemedi diye biliyorum :D
Uygulamasına girilmiyor ama saçma sapan uygulamalarla dolu markette tek 1 tane dahi vpn uygulaması yok sonra diyorlar windows phone 8.1 de adam olcak nereye oluyor ya .

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Uygulamasına girilmiyor ama saçma sapan uygulamalarla dolu markette tek 1 tane dahi vpn uygulaması yok sonra diyorlar windows phone 8.1 de adam olcak nereye oluyor ya .
bazıları şimdi der windows daha yenide 2 senelik sistem birde android 2008 iPhone ise 2007'de Çıktı , O Zamanlardada Nasıl Oyunlar Vardır Tahmin et :) wp8 çıktığında en iyi oyunlar çıkmıştı ve windows phone 2 senede kendini toparlayamadı :)

Lovado

Üye
    Konu Sahibi
bazıları şimdi der windows daha yenide 2 senelik sistem birde android 2008 iPhone ise 2007'de Çıktı , O Zamanlardada Nasıl Oyunlar Vardır Tahmin et :) wp8 çıktığında en iyi oyunlar çıkmıştı ve windows phone 2 senede kendini toparlayamadı :)
Oyun değil uygulama olsa razıyız da vpn uygulamasının olmaması çok sıkıcı.İphone İos herzaman lider ve lider olmaya devam edicek.Ki burda android google play marketinden şikayet edenler windowsphone.com daki marketi galibaha görmüyor oyun olmamasına karşın birde war gibi gösteriyorlar marketteki 265.000 uygulama var toplamda ancak hangisi işine yarar dersen sadece +1 i yarıyor oda yarım yamalak

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Olan seçenekler belli bunların dışında bir seçenek yok. Sahte üyelere de hiç tahammülümüz yok:locked:

• Beğen
Tepkiler: csll, Bay H, bulutsuzgece ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt