Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeTwitter girmek için hiçbir yok yokmu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lovado
Üye
Konu Sahibi
Twitter girmek için hiçbir yok yokmu
hiçbişekilde uygulamadan giremiyorum başka yolu yokmu pc de şuan vpn ile giriyorum.
dakamon
Üye
uc brovserdan gir
Lovado
Üye
Konu Sahibi
Hayır ben uygulamadan girmek için sordum yani twitter uygulamasının tasarımı vb çok daha iyi.
Uygulamasına girilmiyor ama saçma sapan uygulamalarla dolu markette tek 1 tane dahi vpn uygulaması yok sonra diyorlar windows phone 8.1 de adam olcak nereye oluyor ya .
Uygulamasına girilmiyor ama saçma sapan uygulamalarla dolu markette tek 1 tane dahi vpn uygulaması yok sonra diyorlar windows phone 8.1 de adam olcak nereye oluyor ya .
bazıları şimdi der windows daha yenide 2 senelik sistem birde android 2008 iPhone ise 2007'de Çıktı , O Zamanlardada Nasıl Oyunlar Vardır Tahmin et wp8 çıktığında en iyi oyunlar çıkmıştı ve windows phone 2 senede kendini toparlayamadı
bazıları şimdi der windows daha yenide 2 senelik sistem birde android 2008 iPhone ise 2007'de Çıktı , O Zamanlardada Nasıl Oyunlar Vardır Tahmin et wp8 çıktığında en iyi oyunlar çıkmıştı ve windows phone 2 senede kendini toparlayamadı
Oyun değil uygulama olsa razıyız da vpn uygulamasının olmaması çok sıkıcı.İphone İos herzaman lider ve lider olmaya devam edicek.Ki burda android google play marketinden şikayet edenler windowsphone.com daki marketi galibaha görmüyor oyun olmamasına karşın birde war gibi gösteriyorlar marketteki 265.000 uygulama var toplamda ancak hangisi işine yarar dersen sadece +1 i yarıyor oda yarım yamalak
papakudioflu
Emekli Yönetici
Olan seçenekler belli bunların dışında bir seçenek yok. Sahte üyelere de hiç tahammülümüz yok