Twitter Favori Butonu Yerine Kalp Butonunu Getirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Twitter Favori Butonu Yerine Kalp Butonunu Getirdi
Sizce nasıl olmuş :sirit:


Gün geçmiyor ki sosyal ağlarla ilgili bir yenilik gündeme gelmesin. Bu sefer de twitter önemli bir değişikliğe giderek beğen butonu yerine geçen bir değişiklik yaptı.


Facebook, Twitter ve İnstagram gibi Sosyal ağlar artık hayatımızın ayrılmaz birer parçası oldular. Akıllı telefonların da yaygınlaşmasıyla insanların hayatında daha fazla yer almaya başlayan sosyal ağlar, artık insanların kendileri daha rahat ifade ettiği bir alan olmaktan çıkıp dünyada olan biteni anlık olarak öğrendikleri bir ihtiyaç halini aldı. Bu ağlardan biri olan Twitter da değişen kullanım alışkanlıkları çerçevesinde yeniliklerine bir yenisini daha ekledi.

Twitter’a Anket Özelliği Geldi!
Twitter, dünden itibaren Favori olarak işaretleme anlamına gelen “Yıldız” butonunu, beğenme anlamı taşıyan “kalp” butonu ile değiştirdi. Geçtiğimiz aylarda bu yönde ilk bilgiler sızdırılmış fakat değişikliğin ne zaman yapılacağı açıklanmamıştı.

Twitter kullanıcıları da bu değişiklikle ikiye bölündü diyebiliriz. Bir kısım twitter kullanıcısı bu değişikliği olumlu karşılarken, bir kısım kullanıcı da diğer sosyal ağlara olan benzerlik nedeni ile bu değişikliğe karşı çıktı. Twitter’da önümüzdeki dönemde yapılacak en önemli yeniliklerden biri de 140 karakter sınırının kaldırılması ya da esnetilmesi olacak.

Tabi Favori butonu yerine Beğen butonunun gelmesi twitter’da efsane haline gelen “At FAV’a bekle” sözünü de tarihe karıştırdı.

Twitter Favori Butonu Yerine Kalp Butonunu Getirdi - MaxiCep
 


Üst Alt