Ah o sende ki kafaYerinde bir karar. Çok ta lüzumlu bir şey değildi![]()
sadece bir haftalık verditunnelbear kurun Türkiyeye sınırsız üyelik veriyor twitter kapanması olayından dolayı
Hislerime tercüman oldunAh o sende ki kafa

oy vermeye devam et sen sonra da masum insanlara kanı bozuk derler bu kafa bende olsa dünyayı ele geçiririmHislerime tercüman oldun![]()

An itibari ile erişim tekrardan açıldı.Ülkemizde an itibari ile tüm sistemlerde yani twittera hiçbir şekilde bağlanılamıyor maalesef erişim engellendi ancak bunu aşmanın yolları çok basit.
Anlaşıldı bile. Engel şu an itibari ile kalkmıştır.tvitır yönetimi avukat tutmuş muhtemelen bir iki güne anlaşıp geri açarlar
Malum parti taraftari değilim siyasi görüşümü soylemesem daha iyi benceoy vermeye devam et sen sonra da masum insanlara kanı bozuk derler bu kafa bende olsa dünyayı ele geçiririm![]()

TTnetten hala kapanmamış diye duydumpc den su anda giriyor hiçbir ayar yapmadan![]()
Son yazım olacak. Sen T.C. Başbakanına destek vermiyor , sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Rahmetli olmuş annesine , karısına , çocuklarına küfredeceksin ceza almayacaksın, sonra da kalkıp adama diktatör diyeceksin. Bunu ABD de yapdan içeriğ İran da yapsan şu an hayatta değildin. Sana hitaben değil genel olarak söyledim. Sakın bunu savunduğum anlamına getirmeyin. Ben herkesi eleştirir herkesi övebilirim. Kimse dört dörtlük değildir. Malum forumda siyaset konuşmak yasak ben olabildiğince yüzeysel anlattım.Arkadaşlar herkez farklı bir siyasi parti tutabilir buna ÖZGÜRLÜK deniyor bildiğiniz gibi ama şuan başımızda olanlar gerçekten ülkemizi bitirdiler artık çoğu ilde çocuklarımız veyatta kadınlarımız sokağa çıkmaya bazen korkuyor ama bunları tartışmak maxicep.com değil siyasi forumlar olabilir çünkü maxicep kullanım koşullarında bu yasak ki @Ozan arkadaşımız belki forumun kapanmasından vs den dolayı bu kuralı koymuş olabilir ..
Yazına birazda olsa katiliyorum ama bence ulkemiz icin bunlar degil daha onemli aktivteler yapilmali ben siyasetle ilgilenen bir adam degilim yani o konulari sevmem pek :-) . başbakanımızın guzel yaptigi bir suru sey var zaten engelli ayiklari mesela 2123 TL .Son yazım olacak. Sen T.C. Başbakanına destek vermiyor , sevmiyor olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. Rahmetli olmuş annesine , karısına , çocuklarına küfredeceksin ceza almayacaksın, sonra da kalkıp adama diktatör diyeceksin. Bunu ABD de yapdan içeriğ İran da yapsan şu an hayatta değildin. Sana hitaben değil genel olarak söyledim. Sakın bunu savunduğum anlamına getirmeyin. Ben herkesi eleştirir herkesi övebilirim. Kimse dört dörtlük değildir. Malum forumda siyaset konuşmak yasak ben olabildiğince yüzeysel anlattım.
Detaylar için özelden konuşuruz. Burda yazmak sıkıntıYazına birazda olsa katiliyorum ama bence ulkemiz icin bunlar degil daha onemli aktivteler yapilmali ben siyasetle ilgilenen bir adam degilim yani o konulari sevmem pek :-) . başbakanımızın guzel yaptigi bir suru sey var zaten engelli ayiklari mesela 2123 TL .
Tamam yazabilirsin konusuruz kardesim yaz istersen :-)Detaylar için özelden konuşuruz. Burda yazmak sıkıntı