Sidretül Münteha
Üye
Twilight New Moon (2oo9) Yeni Ay Resim ve Fragman
Film Hakkında Bilgi:
Vampir saldırısının ardından hastaneden taburcu olan ve iyileşmeye başlayan Bella, 18. yaşgününü ailesi ve Edward ile kutlamayı dört gözle beklemektedir. Doğum gününde bir kağıt parçası Bella’nın parmağını keser ve yere düşen bir damla kan sonucu yeni vejeteryan olan Jasper’ın vampir kimliğinin karanlık yüzü ile tanışır. Cullen ailesi bu olayın üzerine Bella’nın iyiliği için en iyi yolun Forks kasabasını terk etmek olduğuna karar verirler. Bu süreçte Edward’ın yokluğunu yaşayan Bella, kendini boşlukta hisseder ve yavaş yavaş Jacob’a yakınlaşmaya başlar. Fakat yaşanan bir yanlış anlama Edward ile Bella’yı büyük bir maceraya çeker.
Film Hakkında Bilgi:
Vampir saldırısının ardından hastaneden taburcu olan ve iyileşmeye başlayan Bella, 18. yaşgününü ailesi ve Edward ile kutlamayı dört gözle beklemektedir. Doğum gününde bir kağıt parçası Bella’nın parmağını keser ve yere düşen bir damla kan sonucu yeni vejeteryan olan Jasper’ın vampir kimliğinin karanlık yüzü ile tanışır. Cullen ailesi bu olayın üzerine Bella’nın iyiliği için en iyi yolun Forks kasabasını terk etmek olduğuna karar verirler. Bu süreçte Edward’ın yokluğunu yaşayan Bella, kendini boşlukta hisseder ve yavaş yavaş Jacob’a yakınlaşmaya başlar. Fakat yaşanan bir yanlış anlama Edward ile Bella’yı büyük bir maceraya çeker.
Tür : Fantastik / Gerilim / Romantik
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Chris Weitz
Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Senaryo : Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2009, Avustralya
Oyuncular : Kristen Stewart (Bella Swan), Robert Pattinson (Edward Cullen), Taylor Lautner (Jacob Black), Ashley Greene (Alice Cullen), Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Elizabeth Reaser (Esme Cullen), Kellan Lutz (Emmett Cullen), Nikki Reed (Rosalie Hale), Jackson Rathbone (Jasper Hale)
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009
Yönetmen : Chris Weitz
Melissa Rosenberg, Stephenie Meyer (Kitap)
Görüntü Senaryo : Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Müzik : Alexandre Desplat
Yapım : 2009, Avustralya
Oyuncular : Kristen Stewart (Bella Swan), Robert Pattinson (Edward Cullen), Taylor Lautner (Jacob Black), Ashley Greene (Alice Cullen), Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen), Elizabeth Reaser (Esme Cullen), Kellan Lutz (Emmett Cullen), Nikki Reed (Rosalie Hale), Jackson Rathbone (Jasper Hale)
New Moon (2oo9) – Yeni Ay Resimler
New Moon (2oo9) – Yeni Ay Fragmanı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar Birşey Rica Edicem. Konumun Kitlenmesini İstemiyorum.
Fairy Adlı Co Adminimiz. Oda Bu Konuyu Vermiş Gördüm.
Fakat Sadece Fragmanlarını Vermiş.
Ben Film Hakkında Bilgiler ve Filmden Alınmış Resimler Verdim.
Son Olarakta Fragmanı Verdim Tek Link.
Fairy Adlı Co Adminimiz. Oda Bu Konuyu Vermiş Gördüm.
Fakat Sadece Fragmanlarını Vermiş.
Ben Film Hakkında Bilgiler ve Filmden Alınmış Resimler Verdim.
Son Olarakta Fragmanı Verdim Tek Link.
Şimdiden Teşekkürler.

s