Tvizyon çıktı 45 kanal ile birlikte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asigsasi

asigsasi

Üye
maalesef zaten olsa olay olur

balabanya

Üye
gene kayahan ve gene başarı up up up

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

markete yüklemek için publisher üyeliğinin olması gerekiyor ki o 1 euro kartla kartım olmadığı için:dry:
yoksa markete koyunca zaten signed oluyo

Benim publish üyeliğim var ama unsigned dosya signed olmuyor onun için farklı işlemler gerekiyor.

akinorta

Üye
bu imza olayı öyle dosyayı yükle imzala tarzında değil. Uygulamalar eğer kendinize ait sertifikanız yoksa nokia tarafından ücretsiz imzalanarak mağazada yayınlanır. Bunun için dosya mağazaya unsigned ve kriterlere uygun olmalıdır. Nokianın test ve onayını geçtikten sonra mağazada yayınlandığında sertifikalanır. Yani siz bile nokia mağazada yayınlamadan signed sürüme sahip olamazdınız. Ancak dosyayı sadece kendiniz için imzalayabilirsiniz. Publisher üyeliğinden sonra nokia developer merkezine atacağınız email ile size developer sertifika ve bunun uygulanması için provizyon uygulaması tarafınıza gönderilir. Bu şeıilde kendi geliştirdiğiniz uygulamaları sertifikalandırabilirsiniz.

tevley

tevley

Üye
bu imza olayı öyle dosyayı yükle imzala tarzında değil. Uygulamalar eğer kendinize ait sertifikanız yoksa nokia tarafından ücretsiz imzalanarak mağazada yayınlanır. Bunun için dosya mağazaya unsigned ve kriterlere uygun olmalıdır. Nokianın test ve onayını geçtikten sonra mağazada yayınlandığında sertifikalanır. Yani siz bile nokia mağazada yayınlamadan signed sürüme sahip olamazdınız. Ancak dosyayı sadece kendiniz için imzalayabilirsiniz. Publisher üyeliğinden sonra nokia developer merkezine atacağınız email ile size developer sertifika ve bunun uygulanması için provizyon uygulaması tarafınıza gönderilir. Bu şeıilde kendi geliştirdiğiniz uygulamaları sertifikalandırabilirsiniz.
Hiç bişey anlamadım heralde uzun olduğundandır ama Doğrudur büyük ihtimal :) :good:

• Beğen
Tepkiler: Kayahan14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt