LAZOFLU
Emekli Yönetici
Tv tavsiyeniz....
Merhaba,
Sizi bir tavsiye için rahatsız ediyorum.
Geçen yıl bir tavsiye almıştım, lcd pc monitörü, çok memnun kaldım, o zaman kampanyalı fiyattan 380 tl ye almıştım fiyatı şu anda hala 450tl cıvarlarında. O monitörü de yanlış hatırlamıyorsam Ozan tavsiye etmişti.
Şimdi aynı tavsiyeyi istiyorum.
Asker bitiminde tv alacağım hali hazırda tv yok geçici dandik bir 55 ekran ile idare ediyordum. Şimdi yeni ve güzel bir sistem almak istiyrum.
Toplamda bütçe 1250 tl cıvarında, tv için ise ortalama bütçe 1100tl cıvarı düşünüyorum, tabi FullHD çanak anten sistemini de eklersek toplamda 1250-1300 tl ye ulaşıyor.
Aradığım azami ve vazgeçemeyeceğim özellikler.
1- FullHD Kesinlikle olması lazım.
2- 3D performansı iyi olması lazım, yani sadece 3D yazısı değil 3Dperformansı da iyi olması lazım.
3- 100Hz Ekran yenileme hızı en az 100Hz 0lması lazım, 3D için bu 200Hz olursa süper olur.
4- 32¨ olarak düşünüyorum, malüm kullanacağım alan ve izleme mesafesi olarak düşününce uygun bir ekran boyutu olarak geldi bana, fiyat farkı çok olmayacaksa bütçeyi aşmayacaksa daha büyük olabilir.
5- USB bağlantısı olması lazım.
6- Markası samsun (terçih etmek istemiyorum ama LG de olabilir)
7-PC bağlantısı.
Aramadıım özellikler ise Smart tv , olmasa da olur, sonuçta Pc ye yakın bir yerde olacağı için o özellik için fazla ücret ödemek istemiyorum.
Şu şekilde bir kaç örnek ürün götereyim
Siteden örnek amaçlı verdim önceliğim bu site değil yanlış anlamayın
Ürünü netten alacağım için öncelikli tercih sitelerim. Sırasıyla ;
1- hepsiburada.com
2- vatanbilgisayar.com
3- teknosa.com
4- bimeks.com
5- istanbulbilisim.com (pek tercihim değildir)
Bunların yanı sıra sizin bildiğiniz sağlam site varsa onlardan da olabilir. Ama Türkiye garantisi mutlaka olması lazım.
Golt, hızlıal ve buna benzer siteler araştırmalarım sonucu kara listeme alındığı için şu anlık hiç düşünmüyorum.
Sizi bir tavsiye için rahatsız ediyorum.
Geçen yıl bir tavsiye almıştım, lcd pc monitörü, çok memnun kaldım, o zaman kampanyalı fiyattan 380 tl ye almıştım fiyatı şu anda hala 450tl cıvarlarında. O monitörü de yanlış hatırlamıyorsam Ozan tavsiye etmişti.
Şimdi aynı tavsiyeyi istiyorum.
Asker bitiminde tv alacağım hali hazırda tv yok geçici dandik bir 55 ekran ile idare ediyordum. Şimdi yeni ve güzel bir sistem almak istiyrum.
Toplamda bütçe 1250 tl cıvarında, tv için ise ortalama bütçe 1100tl cıvarı düşünüyorum, tabi FullHD çanak anten sistemini de eklersek toplamda 1250-1300 tl ye ulaşıyor.
Aradığım azami ve vazgeçemeyeceğim özellikler.
1- FullHD Kesinlikle olması lazım.
2- 3D performansı iyi olması lazım, yani sadece 3D yazısı değil 3Dperformansı da iyi olması lazım.
3- 100Hz Ekran yenileme hızı en az 100Hz 0lması lazım, 3D için bu 200Hz olursa süper olur.
4- 32¨ olarak düşünüyorum, malüm kullanacağım alan ve izleme mesafesi olarak düşününce uygun bir ekran boyutu olarak geldi bana, fiyat farkı çok olmayacaksa bütçeyi aşmayacaksa daha büyük olabilir.
5- USB bağlantısı olması lazım.
6- Markası samsun (terçih etmek istemiyorum ama LG de olabilir)
7-PC bağlantısı.
Aramadıım özellikler ise Smart tv , olmasa da olur, sonuçta Pc ye yakın bir yerde olacağı için o özellik için fazla ücret ödemek istemiyorum.
Şu şekilde bir kaç örnek ürün götereyim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Siteden örnek amaçlı verdim önceliğim bu site değil yanlış anlamayın

Ürünü netten alacağım için öncelikli tercih sitelerim. Sırasıyla ;
1- hepsiburada.com
2- vatanbilgisayar.com
3- teknosa.com
4- bimeks.com
5- istanbulbilisim.com (pek tercihim değildir)
Bunların yanı sıra sizin bildiğiniz sağlam site varsa onlardan da olabilir. Ama Türkiye garantisi mutlaka olması lazım.
Golt, hızlıal ve buna benzer siteler araştırmalarım sonucu kara listeme alındığı için şu anlık hiç düşünmüyorum.