orchidem Üye macline' Alıntı: tv kumandası mı nedir bu yazsaydın keşke yaa Genişletmek için tıkla ... yazılan msjları hiç mi okumuyosun kardeş?? tv kumandası işte konu başlığından da belli olmuyor mu???
macline' Alıntı: tv kumandası mı nedir bu yazsaydın keşke yaa Genişletmek için tıkla ... yazılan msjları hiç mi okumuyosun kardeş?? tv kumandası işte konu başlığından da belli olmuyor mu???
oguz_006 Üye teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- çok tesekkur edrimm --------------- Ekleme --------------- cok saol kardes
teşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- çok tesekkur edrimm --------------- Ekleme --------------- cok saol kardes
bark_41 Üye evet arkadaşlar herkez bu psilock programını linkini veriyor ama sorunlara kimse kulak vermiyor.bu programı iyice deneyen bilen arkadaşlar sorularada yardımcı olursanız çok sevinecegiz.....
evet arkadaşlar herkez bu psilock programını linkini veriyor ama sorunlara kimse kulak vermiyor.bu programı iyice deneyen bilen arkadaşlar sorularada yardımcı olursanız çok sevinecegiz.....
gucludal Üye Coooooooooooooooook tesekurler dostum sagolasın allah senın gıbılerını basımızdan eksık etmesın amın amın amın
Coooooooooooooooook tesekurler dostum sagolasın allah senın gıbılerını basımızdan eksık etmesın amın amın amın
serhatfaz Üye Ya arkadaşlar bunun lisans codu kaç ? Onu girmeden programı açmıyor. Benim tel. N95 8 gb lütfen yardım !!!
Ya arkadaşlar bunun lisans codu kaç ? Onu girmeden programı açmıyor. Benim tel. N95 8 gb lütfen yardım !!!
liseliasi Üye bende 6120c var ama sitede tlf modellerinde yok s60 3rd calıstırıyo ben bu proğramı kurmam için ne yapmam gerekir bi yardımcı olabilirmisiniz
bende 6120c var ama sitede tlf modellerinde yok s60 3rd calıstırıyo ben bu proğramı kurmam için ne yapmam gerekir bi yardımcı olabilirmisiniz
eldodo1 Üye bende yükledim ama seçenekler arasında bizim tv modeli yok varmı yolu program güzel teşekkürler