[tv kanalaril] Wifi ile calisan rtsp linkleri

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[tv kanalaril] Wifi ile calisan rtsp linkleri
Txt icindeki adreslere tiklamaniz yeterliTv kanallari Rtsp adresleri wifi uzerinden calisirGuncellenecektir!!Tv kanallari wifi uzerinden ayar yapan Nextman arkadasimiza tesekkurler​

Ekli dosyalar

Tepkiler: seydo, oguz204, sado826 ve 8 diğerleri

Nextman

Emekli Yönetici
seninde eline sağlık usta

Tepkiler: Kurtuluş40

yasarr35

Üye
teşekkürler kurtulus abi ve sait abi

YkPkY

Üye
eline sağlık dostum
saatlerce dönüyo yayına girmiyor,varmıdır böyle bi sorun.sunucuya bağlanmadı diyor.

Tepkiler: Kurtuluş40
bu kodları telefondaki tarayıcıyamı yazıcaz ?

güzel paylaşım başka kanallar yok mu ..???

sefo

Üye
baglanmiyor n95 le rar koya bilirmisin bizamet ben fransadan ceple giriyorum internetten

Bu kodlar diğer kanallarda da var mi onları nasıl alabiliriz varsa..?

yutkun

Üye
teşekkürler emeginize saglık

Fikotr74

Üye
Arkadaşlar Alttaki Linkten indireceğiniz CANLI_TV_RADYO.txt Dosyasını telefonuza atıp,sonra dosyayı açarak kanal ismi yanındaki

"rtsp://xx" linklerine tıklayıp, açılan sekmeden "Bağlantıyı Aç" ıseçerek Bir çok tv kanalını izleyebilirsiniz

CANLI TV KANALLARI
-----------------------

TRT TV1-TRT HABER-TRT MÜZiK-TRT SPOR-TRT ÇOCUK-TRT HD-TRT BELGESEL-TRT TÜRK-TRT ANADOLU-TRT OKUL-TRT 6 TÜRKÇE -TRT 6 -TRT ARAPÇA-TRT AVAZ-STAR TV-KANAL D-SHOW TV-ATV-KANALTÜRK-TNT TV-CiNE-5-TR1-STV-BEYAZ TV-HABERTÜRK-NTV-CNN TÜRK-CNBC-E - NTV SPOR-HiLAL TV-DOST TV-TV 5-KANAL 5-DESTAN TV-WORLD TRAVEL CHANNEL-OLAY TV -AS TV -MAVi KARADENiZ-AKS TV -ViZYON TÜRK-TV KAYSERi -ÖNCÜR TV-KANAL URFA-TEK RUMELi TV -KANAL S -VUSLAT TV -BARIS TV -KANAL 38 -KANAL 48 -KANAL 68 -TV 52 -MALATYA ER TV -EGE TV -KANAL K -MERCAN TV -HAMLE TV -GÜNEY TV -UFUK TV -HAYAT TV -KANAL 2.000 -KIBRIS AS TV -FARDA TV-ABA TV -RUMELi TV -DÜZCE TV-GTV -KIRSEHiR TV -ART TV -CHP HALK TV -MALATYA GÜNES TV -SKY TV -MERKUR TV

CANLI RADYOLAR
-----------------------

RADYO A - RADYO D

(Alternatİf)

Ben "Nokia C6-01 BELLE " de WI-FI ile Sorunsuz izliyorum,3G de denemedim bilginize