tv 8 şifre sorunu

Konu Sahibi
tv 8 şifre sorunu
arkadslar herz 17700 uydum var bu bi s keyi nasıl girecegiz bilen var mı?

iizzz

Üye
herz 17700.menü.8888.herz biraz karışık.googlede.ara ayrıntılı.bigi var.bis.bölümü.10000000...........0.

Tepkiler: burak1011
    Konu Sahibi
Baktm ama bir trlu bulamadim.

iizzz

Üye
önce Menutuşuna bas. 88888 yaparak keyleri aktif et,acmasa saten key menüsünü görürsün.100000.....00000.bis.bölümüne gir.ama yayın şifrliyken yap.o kanal.üzerinde.

s o p c a s t kurdum
yok cıhazmıs... yok canakmıs ...yok bıss mıss keymıs...yok ayarmıs derdı yok tek tıkta tum maclar hd kalıtesınde

Tepkiler: -Börteçine-

iizzz

Üye
s o p c a s t kurdum
yok cıhazmıs... yok canakmıs ...yok bıss mıss keymıs...yok ayarmıs derdı yok tek tıkta tum maclar hd kalıtesınde.......
iyide herkezin senin gibi imkanı yok.dükanda,25.lirayada.1000.lirayada cihaz var.imkan meselesi

Son düzenleme:
Tepkiler: burak1011
Nasıl kurdun ne yapmak gerekiyor bunlar bilgisini verirsen bizde yapa bilirmiyiz bir bakalım

iizzz

Üye
Nasıl kurdun ne yapmak gerekiyor bunlar bilgisini verirsen bizde yapa bilirmiyiz bir bakalım
s o p c a s t.bilğisayar pogramıdır.yayıncılardan.ip.mu3.veya.hilagal.sıtram canal.aşrı koto.yiyen.reklamı.bol.bir pogram.SopCast3.8.2,artı.dns.ayarları.8.8.8.8.8.8. 4.4.

s o p c a s t o r g burdan programı ındır ıster kayıt ol ıster olma fark etmez otomatık kullanıcı gırısı var.
li ve fo ot ba al l. w s
li ve fo o tb all ol
s oc ce r1 88 .ne t/ li n k- s o pc ast
ar en avi s io n .i n

sıtelerınde tum populer macların adreslerınde tıladıgında yayın otomatık s o p c a s t ta acılır..
mac bası yaklasık 1.50gb kota gıder.. kablo kullanısan 3 mbt hızda net goruntu alısın wıfı ıle 5 mbt ustu lazımt wıtt er de gsvıd kullanıcısı gs nın maclarını hd yayınlıyo lın k ı verıyo