Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tv 8 şifre sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
burak1011
Üye
Konu Sahibi
tv 8 şifre sorunu
arkadslar herz 17700 uydum var bu bi s keyi nasıl girecegiz bilen var mı?
iizzz
Üye
herz 17700.menü.8888.herz biraz karışık.googlede.ara ayrıntılı.bigi var.bis.bölümü.10000000...........0.
burak1011
Üye
Konu Sahibi
Baktm ama bir trlu bulamadim.
iizzz
Üye
önce Menutuşuna bas. 88888 yaparak keyleri aktif et,acmasa saten key menüsünü görürsün.100000.....00000.bis.bölümüne gir.ama yayın şifrliyken yap.o kanal.üzerinde.
gericikoyluyobaz
Üye
s o p c a s t kurdum
yok cıhazmıs... yok canakmıs ...yok bıss mıss keymıs...yok ayarmıs derdı yok tek tıkta tum maclar hd kalıtesınde
iizzz
Üye
s o p c a s t kurdum
yok cıhazmıs... yok canakmıs ...yok bıss mıss keymıs...yok ayarmıs derdı yok tek tıkta tum maclar hd kalıtesınde.......
iyide herkezin senin gibi imkanı yok.dükanda,25.lirayada.1000.lirayada cihaz var.imkan meselesi
Son düzenleme:
kanarya55
Üye
Nasıl kurdun ne yapmak gerekiyor bunlar bilgisini verirsen bizde yapa bilirmiyiz bir bakalım
s o p c a s t.bilğisayar pogramıdır.yayıncılardan.ip.mu3.veya.hilagal.sıtram canal.aşrı koto.yiyen.reklamı.bol.bir pogram.SopCast3.8.2,artı.dns.ayarları.8.8.8.8.8.8. 4.4.
gericikoyluyobaz
Üye
s o p c a s t o r g burdan programı ındır ıster kayıt ol ıster olma fark etmez otomatık kullanıcı gırısı var.
li ve fo ot ba al l. w s
li ve fo o tb all ol
s oc ce r1 88 .ne t/ li n k- s o pc ast
ar en avi s io n .i n
sıtelerınde tum populer macların adreslerınde tıladıgında yayın otomatık s o p c a s t ta acılır..
mac bası yaklasık 1.50gb kota gıder.. kablo kullanısan 3 mbt hızda net goruntu alısın wıfı ıle 5 mbt ustu lazımt wıtt er de gsvıd kullanıcısı gs nın maclarını hd yayınlıyo lın k ı verıyo