Tüyleriniz Diken Diken Olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
    Konu Sahibi
Tüyleriniz Diken Diken Olacak!
Amerika'da bir baba ve oğlu beraber bir karavan yolcuğuna çıkmışlar. Alternatif bir tatil yapmayı planlıyorlarmış. Belli bir yol güzergahı çizmedikleri için macera olsun diye anayoldan sapıp dar bir yola girmişler. Bayağı bir yol gittikten sonra çöl gibi bir yere varmışlar. Etrafta in cin top oynuyormuş. Bu sırada adam benzinlerinin azaldığının farkına varmış. Hemen haritayı açıp en yakın yerleşim yerini aramışlar. Karavan bir süre daha gittikten sonra benzin bittiği için yolda kalmış.

Baba kasabaya gidip benzin alıp geleceğini söylemiş. Ancak çocuk bulundukları yerden hiç hoşlanmamış. Babasına kendisini de götürmesi için yalvarmış. Ancak adam çocuğun onu yavaşlatacağını düşündüğü için karavanın kapısını kilitleyeceğini ve kısa sürede döneceğini söyleyerek çıkmış. Cep telefonunu da çocuğa bırakmış. Çocuk korku içerisinde beklemeye başlamış. Bir saat geçip babası geri dönmeyince paniğe kapılmış. Bir zaman sonra karavanın tavanından "pıt pıt pıt" diye sesler gelmeye başlayınca telefona sarılıp eyalet polisini aramış. On dakika sonra kasaba şerifi karavana ulaşmış. Şerif ve yardımcıları kapıyı kırarak açmışlar. Çocuk dışarıya çıkar çıkmaz babasının kasabaya gittiğini ama çok geç kaldığını nefes nefese anlatmaya başlamış.

Ama şerif çocuğa bakacağına karavanın altında durduğu ağaca bakıyormuş. Sonra yardımcısına "Çocuğu buradan uzaklaştırın" deyince çocuk arkasını dönüp ağaca bakmış ve düşüp bayılmış. Meğer karavanın üzerine pıt pıt diye damlayan ağacın dalına asılmış olan babasının kafasız cesedinden akan kanın sesiymiş

• Beğen
Tepkiler: 55_BeRKaN_55

tempestshine

tempestshine

Üye
scary +o(

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Berbat

ekc-103

ekc-103

Üye
bu mistik hikayenin şimdi tam açıklamsı yok yani ?

bill_

bill_

Üye
Ee sonra nolmus?

TheCower

TheCower

Üye
Baba ölmüş

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
:ehe: DESTEREEE GAGAGAGAGA :ehe

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
başlangıcı tepenin gözleri filmini anımsattı bana. Nedense :ehe

kezban yenge

kezban yenge

Üye
babası benzinlikten dönmüş mü :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:hmmm

technoshark

technoshark

Üye
Adam intihar etmiş sanırım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ya bu adam benim öldürdüklerimden bir tanesi daha ilginçleri de var isterseniz anlatabilirim :oke:

Haluk.

Haluk.

Üye
çok tatlı

Adilx05

Adilx05

Üye
Eee Şimdi Tüylerimi Diken Diken Edecek Bi Kurgu Göremedim Babası Ölürken Hiç Mi Ses Çıkarmamış Ki Bu Çocuk Kanın Damlama Sesini Bile Duyuyo :hmmm

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Okumadan yorumlara bakiyim dedim hep tebessum :) okumadan sogudum.

ibrahimfirat

ibrahimfirat

Üye
komik )))))

djlkr

djlkr

Üye
Dikenlerim tüy tüy oldu :blink:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...