kullandığım telefonlar arasında en rahatı t250i'ydi tuşları birbiinden ayrık olduğu için acayip rahattı ama alışmak gerekio tabi

cidden çok yumuşak ve birbirine girmiş değil. en kısa zamanda alcam sadece boşlul tuşu * de onada alışırız heralde. zaten bana göre telefonda tuşların büyüklüğü deil yumuşaklığı önemlidir. 1 hafta annemin telini kullandım 3e basacağıma 6 ya basıyodum onu siliym derken kırmızıya basıp bütün mesajı siliodum bastan tekrar yaz
ama 4 5 günde tamamen alıştım. n70 aldım tuşları çok küçük benim parmaklarda iridir baya
şimdi ölçtüm bas barmağım #963ün üstüne aynı oranda basıyor
(oha felan demeyin sakın
normal bi parmak 963e basıyor yani
) ama 1 senedir sorunsuz kullanıom ayda 2000 3000 msj atıyom. ama bi süre sonra parmaklar ağrıyor msjlaşmayı kesiyom. yani kısaca tuşlarına değil yumuşaklığına bak parmaklarını ağrıtmasın bunun içinde en ideal araştırdığım teller içinde motorola v3 v3i k1 özellikle k3
baska alternatiflerde olabilir. 
vala ben faklı bi yorum yaparak motorola k3 derimcidden çok yumuşak ve birbirine girmiş değil. en kısa zamanda alcam sadece boşlul tuşu * de onada alışırız heralde. zaten bana göre telefonda tuşların büyüklüğü deil yumuşaklığı önemlidir. 1 hafta annemin telini kullandım 3e basacağıma 6 ya basıyodum onu siliym derken kırmızıya basıp bütün mesajı siliodum bastan tekrar yaz
ama 4 5 günde tamamen alıştım. n70 aldım tuşları çok küçük benim parmaklarda iridir baya
şimdi ölçtüm bas barmağım #963ün üstüne aynı oranda basıyor
(oha felan demeyin sakın
normal bi parmak 963e basıyor yani
) ama 1 senedir sorunsuz kullanıom ayda 2000 3000 msj atıyom. ama bi süre sonra parmaklar ağrıyor msjlaşmayı kesiyom. yani kısaca tuşlarına değil yumuşaklığına bak parmaklarını ağrıtmasın bunun içinde en ideal araştırdığım teller içinde motorola v3 v3i k1 özellikle k3
baska alternatiflerde olabilir.
bu arada tuşlar küçük oluca yanlış uşa basma olayı var ben buna katılmıyom yanlış deilsem piyasadaki tuşları en küçük ve bibirine en yakın tel n70 ilk 1 ay haricinde yanlış tuşa bastığımı hatırlamıyom hatta yazrken tuşlara kesinlikle bakmam yha ekrana bakarım yada sağa sola yürürken bile elimi sallaya sallaya msj yazdığım olur![]()

ayda 5bin sms nasıl atıyosunuz yha vala hayret ediyom hiçmi düşmüo tel elinizden
evt haklısın ya TusLar arası boşluk ve tuşların yumuşaklığı çok önmli sen ayda 3000 msj atıyomussun bana 5000 çok zor yetiyo bnm 6233'ün tusları tamamen oturdu su an çok memnunum tavsiyen için tesekkür ederim![]()
2 aydır 500 600 sms atıom ayda
galiba sırf sevgili yüzünden bukadar sms manyağı oluos. eskiden haftada 150 knt yüklerdim artık 2 ayda bir
sevgilisiz kalmanında baya avantajı oluomş hani
ayda 5bin sms nasıl atıyosunuz yha vala hayret ediyom hiçmi düşmüo tel elinizden2 aydır 500 600 sms atıom ayda
galiba sırf sevgili yüzünden bukadar sms manyağı oluos. eskiden haftada 150 knt yüklerdim artık 2 ayda bir
sevgilisiz kalmanında baya avantajı oluomş hani
![]()
ama güzel ya zevkli oluyo O günden beri de gömlek cebime telefon koyup aceleyle unutup tuvalete girmem işte...![]()

bence 6630 tuşları yakın ama genede rıhat yazıyorum