Tuş Takımı ve Media Bar Işığı Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byd42

Üye
    Konu Sahibi
Tuş Takımı ve Media Bar Işığı Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
Telefonumun daha öncelerinde orijinal sisteminde bir flashlight programı kurmuştum. Tuş takımı ışıkları yanmamaya başladı.Programı derhal kaldırdım. Fakat çözüm nafile olmadı. Aradan bir zaman geçti hard formatı denemek istedim. Bu sefer Media bar ışığıda yanmaz oldu. İnternetten araştırdım çözüm bulamadım. En son telefona bir hack yapıyım dedim. Geçtiğimiz hafta sonu XM Belle cfw yükledim.Işıklarda bir değişme olmadı.Acaba donanımsal bir arıza mı var yoksa bir yazılımla düzeltme imkanımız var mı? Saygılar.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Telefonumun daha öncelerinde orijinal sisteminde bir flashlight programı kurmuştum. Tuş takımı ışıkları yanmamaya başladı.Programı derhal kaldırdım. Fakat çözüm nafile olmadı. Aradan bir zaman geçti hard formatı denemek istedim. Bu sefer Media bar ışığıda yanmaz oldu. İnternetten araştırdım çözüm bulamadım. En son telefona bir hack yapıyım dedim. Geçtiğimiz hafta sonu XM Belle cfw yükledim.Işıklarda bir değişme olmadı.Acaba donanımsal bir arıza mı var yoksa bir yazılımla düzeltme imkanımız var mı? Saygılar.

Büyük Ihtimal Donanımsaldır Servise Verebilirsen Yapabilirler.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
hafıza kartını biçimlendir gine olmaz ise büyük ihtimal donanımsal

Metin MF

Metin MF

Üye
Merhaba arkadaşlar,

Programı yükler yüklemez mi yanmamaya başladı ışıklar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt