tuş kilidi sorunu yardım edin delirecem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trontr

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi sorunu yardım edin delirecem
selam arkadaşlar
ben orjinal cfw kullanıyordum c7imde birgün şarjdan çektiktn sonra tuşları kilitlediğimde kilit simgesinin çıktığını fakat ekranın kapanmadığını farkettim. Ekran kilitleniyor dokunulunca tepki vermiyor, menu tusuna basınca unlock ekranı çıkıyor, ama ekran kapanmıyor, ekran koruyucu devreye girmiyor. Sonra recep özmen cfw yükledim başta düzeldi sonra gitgide arttı bunu yapma sıklığı. Ve şu an tam 3 gündür ekran ışığı sönmüyor. Şarj deli gibi bitiyor. Help, i need somebody help!!!

yaren_dede

yaren_dede

Üye
garantisi yokmu servise yolla

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ya düzgün bir sorun değil ki. Flash atınca düzelio biriki gün sonra çıkıyor. Onlar da atacak düzelttik dicekler vercekler. Sonra yine olcak

_ardaa

_ardaa

Üye
Başka cfw flashla yada orjinal dosyaları flashla bazen bende de oluyor kapatıp açınca düzeliyor.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
arkadaşım benim de başıma geldi senin yaşadığın sorun ,yazılımsal bir sorun hard format at ve hafızaları biçimlendirip recep kardeşin V9 sürümü ile flashla düzelecektir.
birde ekran korucu + tuş kiliti programları ne kurma recep kaderin CFW var zaten içinde yüklü derim sorunun ana sebebi onlar

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
arkadaşım benim de başıma geldi senin yaşadığın sorun ,yazılımsal bir sorun hard format at ve hafızaları biçimlendirip recep kardeşin V9 sürümü ile flashla düzelecektir.
birde ekran korucu + tuş kiliti programları ne kurma recep kaderin CFW var zaten içinde yüklü derim sorunun ana sebebi onlar

Bencede yazılımsal bir problem birkaç kişide daha görmüştüm bu sorunu ve çözümüde formatla düzeldi.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
ben bu yüzden recep özmen yükledim yine oldu işte. Demekki yüklediğim bir program yapıyor ama hangisi. Bir de hep şarjdan sonra başıma geliyor bu iş. Şarj etme ile bir alakası olabilir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangi uygulamalar yüklü telınde

ridoan

Üye
telefonuna sonradan yüklediğin bir uygulama yada cfw'ye gömülen başka bir uygulama bu soruna neden oluyor olabilir. flash attıktan sonra bikaç gün hiçbirşey yüklemeden kullan eğer sorun devam ediyorsa cfw den kaynaklanıyordur. olmadı orjinal yazılımı yükleyip tekrar dene eğer sorun yine devam ediyorsa telefonla alakalı birşeydir (ki telefonla alakalı olması düşük bir ihtimal) yani kısacası bu sorunu çözmek için her yolu denemen şart dostum

trontr

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4845278' Alıntı:
hangi uygulamalar yüklü telınde

buraya yazsam roman olur ya :D zaten o yüzden flash atmadan çöxelim istiyorum bu sorunu ama olmayacak gibi. Finallerimden sonra uğraşacam artık keratayla

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Arkaplan da çalışan uygulamaları kontrol et. ;) Benim CFW den olması imkansız bende öyle bir şey yok ve ilk senden duyuyorum. Ekran koruyucu veya kilit programlarından birini kullanıyorsan onlar da yapabilir.

trontr

Üye
    Konu Sahibi
Arkaplan da çalışan uygulamaları kontrol et. ;) Benim CFW den olması imkansız bende öyle bir şey yok ve ilk senden duyuyorum. Ekran koruyucu veya kilit programlarından birini kullanıyorsan onlar da yapabilir.

ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle. orjinal big clock ekran koruyucu kullanıyorum. Arkaplanda da
alexanderfoxin musickey
spp slide answer
accesorries
active jack
lanternsoft extrabuttons
powersaving vibration

ama şarj ile çok ilişkili oluyor. Bazen düzeliyor, şarjdan sonra geri başlayabiliyor. İnş kullandığım uygulamalardan birinden kaynaklanmıyordur. 2 hafta sonra falan atıcam bir flash daha..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
buraya yazsam roman olur ya :D zaten o yüzden flash atmadan çöxelim istiyorum bu sorunu ama olmayacak gibi. Finallerimden sonra uğraşacam artık keratayla

belli başlı uygulamalar neler mesela virus uygulaması,youtube downloader vs gıbı uygulamalar varmı?

tempestshine

tempestshine

Üye
bende de olmuştu telefonu yenidem başlattım düzeldi.seninki baya ciddi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ya düzgün bir sorun değil ki. Flash atınca düzelio biriki gün sonra çıkıyor. Onlar da atacak düzelttik dicekler vercekler. Sonra yine olcak

düzeltip verecekler yine olursa tekrar verirsin yapamazlarsa değişim istersin
olmazmı:hmmm

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye

düzeltip verecekler yine olursa tekrar verirsin yapamazlarsa değişim istersin
olmazmı:hmmm
sen istesende değişmezler :) yazılım yükleyip sana geri verirkende hafıza kartını biçimlendirip kullanın derler servis kağıdını bir abare yazılım yüklendi testten başarı ile geçti müşteriye hafıza kartını biçimlendirip kullanılması tavsiye edildi :oke: klasik servis

emreli01

emreli01

Üye
yazılımsal bir soruna benziyor yazılımı tekrar yükle suitten eger yine aynı sorun olursa servise verirsin

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
servise götürmeden önce servisi arayip teknıker bir elemana bağlatın ve sorununuzu ona açıkca anlatın.servise gidince'de o elemanla yüzyüze konuşun çok faydası oluyor,telefonda konuşurken de ismini sormayı unutmayın :p

trontr

Üye
    Konu Sahibi
belki biraz bağtıl inanç gibi gelebilir ama, arka kapağı çıkarıp telefonun arkasındaki sol üst ve sağ altta bulunan 2 sarı renkte pini ve bunların arka kapakta temas ettiği yerleri zımparaladım birazcık ve düzeldi :D bu sorun arka kapak ve şarjla ilişki bence. O pinlerin ne işe yaradığını bilmiyorum ama sorunu çözdü şimdilik.

- - - Eklendi - - -

demedi demeyin telefon arka kapağın çıktığını bir şekilde anlıyor bence :D

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle. orjinal big clock ekran koruyucu kullanıyorum. Arkaplanda da
alexanderfoxin musickey
spp slide answer
accesorries
active jack
lanternsoft extrabuttons
powersaving vibration

ama şarj ile çok ilişkili oluyor. Bazen düzeliyor, şarjdan sonra geri başlayabiliyor. İnş kullandığım uygulamalardan birinden kaynaklanmıyordur. 2 hafta sonra falan atıcam bir flash daha..

Diğerlerini bilmem ama spp programları bu sorunu çok yapıyor yüklediğim de hemen kaldırdım düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt