tuş kilidi için tuş yerine ışık sensörü kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
tuş kilidi için tuş yerine ışık sensörü kullanma
arkadaşlar;

bugün arkadaşın htc sinde tuş kilidini nasıl aktife ettiğini gördüm. daha neler dedim.

proximity sensörünün önünden elini bir kez gecirdiği zaman tuş kilidi aktif olur, tekrardan geçirince deaktif oluyor. bu şekilde tuş kilidini tuşunu yada ekrandaki widgeti kullanamaya gerek kalmıyor. diyeceksiniz ki nokia içinde pocketsensor var, ama o proximity sensörü sürekli karartılmışken aktif oluyor bildiğim kadarıyla.

bu programın belle için olanı var mıdır acaba?

androidlerde kullanılan programın ismi "tap tap" mış.

teşekkürler

Emre-45

Emre-45

Üye
Uygulamalar kisminda symbian icin olanida var

Suyaka

Suyaka

Üye
arkadaşlar;

bugün arkadaşın htc sinde tuş kilidini nasıl aktife ettiğini gördüm. daha neler dedim.

proximity sensörünün önünden elini bir kez gecirdiği zaman tuş kilidi aktif olur, tekrardan geçirince deaktif oluyor. bu şekilde tuş kilidini tuşunu yada ekrandaki widgeti kullanamaya gerek kalmıyor. diyeceksiniz ki nokia içinde pocketsensor var, ama o proximity sensörü sürekli karartılmışken aktif oluyor bildiğim kadarıyla.

bu programın belle için olanı var mıdır acaba?

androidlerde kullanılan programın ismi "tap tap" mış.

teşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-3-se...dzlock-v2-00-0-s60v5-s-3-unsigned-535455.html

Telefonunuz hackli ise kurup kullanabilirsiniz. Bildiğim kadarıyla henüz hacksız telefonlar için proximity sensoru kullanabileceğiniz bir uygulama yok. Bu yüzden, BURADAN kolayca hack işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: iatis, CanKartaL ve Sensation
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Ayni konuyu iki defa aciyorsunuz yerdimi beklemiyorsunuz.
Forumu arastiralim biraz lutfen

----------Eklendi @ 00:42:28 ---------- Yazıldı @ 00:32:13 ----------

Forumu arastiralim biraz lutfen

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
Hakan2635

Hakan2635

Üye
    Konu Sahibi
Suyaka;

dönüşün için teşekkürler

Kurtuluş abi,

konuyu isteyerek 2 kere acmadım. yanlışlıkla 2 kez acıldı, sonrasında silemedim. vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın...

Suyaka

Suyaka

Üye
Rica ederim kardeşim, ne demek.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
iyi de yakınlık sensörünü tuş kilidi için kullanmak ne kadar göz alıcı ve artistik birşey de olsa pratikte çok da kullanışlı olmayacaktır ;)
ama farklı amaçlar için kullanılabilir misal çağrıyı sessize almak için eyecall ön kamerayı kullanıyor bunun yerine yakınlık sensörünü kullanabilir ama tuş kilidi için yakınlık sensörünü kullanırsan telefonu kilitledin cebine koydun ekran açılıp kapanacaktır ;) fikir olarak havalı kullanılabilirlik olarak sıkıntılı olacak bir uygulama diye düşünüyorum şahsen

KO9

KO9

Üye
ndesk adlı arayüz programıylada oluyor. Ama ben c7mi hep yatayda tuttuğum için parmağım sürekli önünden geçip tuşu kilitliyor o yüzden kullanamıyorum. 5800da mesela çok güzel kullanılabiliyor:) ama gel gelelim bide sensörün sürekli açık kalma durumundan dolayı şarj sıkıntısıda yok değil kanımca... Ndeskin signed son versiyonunu deneyebilirsin.

Suyaka

Suyaka

Üye
Müthiş bi' şarj katili bahsettiğimiz şey. Proximity sensör, bu tarz uygulamalarla sürekli açık olmak zorunda kalıyor ve bu da şarjı tam anlamıyla pert ediyor : )

qsaw

qsaw

Üye
Müthiş bi' şarj katili bahsettiğimiz şey. Proximity sensör, bu tarz uygulamalarla sürekli açık olmak zorunda kalıyor ve bu da şarjı tam anlamıyla pert ediyor : )
Ben telefonu kilitlemeden önce açıyorum.Hiç şarj yemiyor.

Problem?

Suyaka

Suyaka

Üye
Eheh, bir nevi tasaruf diyorsun :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
programı kurdum denedim yakınlık sensörüne 2 kere dokununca kilitle 2 kere dokununca aç modunda telefonumu cebime koyarken açıldı kilit
sadece kilitlemek için kullanılabilir ama açma olayı sıkıntı yaratabilir cepte falan açılabilir yani ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sürtme olayıda oluyor ayarlarından falan :)

Üst Alt