Android telefonumun ışığı tuş kilidindeyken açılıp kapanıyor ? sizce neden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boombasticlove

Üye
    Konu Sahibi
Android telefonumun ışığı tuş kilidindeyken açılıp kapanıyor ? sizce neden
arkadaşlar Samsung Galaksy y pro cep telefonumda daha önce yoktu bi kaç gündür telefonumun ışığı tuş kilidindeyken açılıp kapanıyor... arka planda calışan program yok.. sizce bunu neden yapabilir.. çözüm sunabilirmisiniz..

forza5454

forza5454

Üye
Benim Sgs2dede oluyor aynısı. Sebebini tam bilmiyorum ancak yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla android markete veya samsung kies'e herhangi bir güncelleştirme geldiğinde kısa süreli ve günlük olarak olan bi olaymış. Ne kadar doğru bilemem. Ben bir zararını görmedim ;)

legolas29

legolas29

Üye
Resim koyabilirsen iyi olur..

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynen benim teldede oluyor ama bir zararını görmedim

boombasticlove

Üye
    Konu Sahibi
tahminimce arka plandabir program calışıyor... programları sonlandır yaptığımda yapmıyor .. . ama hangi programdan sebebi var anlamadım...

legolas29

legolas29

Üye
tahminimce arka plandabir program calışıyor... programları sonlandır yaptığımda yapmıyor .. . ama hangi programdan sebebi var anlamadım...
herhangi bir batarya koruma programı ayda benzeri yükeldin mi acaba

boombasticlove

Üye
    Konu Sahibi
yok yüklemedim..

hasanakcasu

Üye
flaş programı yüklediysen ve bir kere çalıştırıp kapattıysan arka planda o çalışıyor olabilir bende de var aynı olay onu arka plandan kapatınca gidiyor.

legolas29

legolas29

Üye
flaş programı yüklediysen ve bir kere çalıştırıp kapattıysan arka planda o çalışıyor olabilir bende de var aynı olay onu arka plandan kapatınca gidiyor.
bende onu söylemeye çalıştım herhangi bi program dedim yada benzeri dedim açıklama için saol ama anlamamış arkadaş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt