Tuş kilidi açılsın mı? Yerine başka bir yazı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x2x

Üye
    Konu Sahibi
Tuş kilidi açılsın mı? Yerine başka bir yazı...
Arkadaşlar ogretmenimin telefnunda 6600 da tuş kilidi açılsın mı yerine recep hocadan izin aldın mı yaziyor. Bu olayı nasl yapıyoruz? :)

webci274

Üye
Öğrenirsen ........ buraya yollasana çözümü.

fayzteck

fayzteck

Üye
Uygulamanın ismi TweakS dostum.internet baglantısi gerektiren bir uygulama.biraz araştırırsan kullanımını bulursun.ayrıca bu uygulama ile baya yazı degiştirebilirsin.örnegin Kapat yerine Sonlandır gibi farklı isimler.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
yunus5055

yunus5055

Üye
Çok basit birşey dostum o ya :) anlatayım ... Netle ilgisi filan yok uçmayın lütfen :) .... olay tamamen başlat menüsünu sağlayan smart setting programında bitiyo ... Programın ayarlarında ( zaten türkçe ise kolayca bulursunuz ) "easy unlock" yazan menüde "show message " yazan yere girin ve " use defined " i seçip istediğiniz şeyi yazın .. Olay bu ... Türkçe olarak anlatırsak programın tuş kilidi ile ilgili menüsunden "çıkan yazı yada sergilenen yazı " vb menüsüne girip ..... Uğraşın ışte ya basit zaten yaparsınız :) ...

fayzteck

fayzteck

Üye
Daha önce TweakS kullandın mı dostum ? Uygulamayı kur ve ilk istedigi şeyi bana söyle.ben sadece bildigim bir yöntemi arkadaşla paylaştım.bunun uçmayla felan alakası yok.lütfen yorum yazarken dikkat edin.

yunus5055

yunus5055

Üye
Çok basit birşey yani herkes biliyo sanıyordum bunu şaşırdım :)

fayzteck

fayzteck

Üye
2 hafta öncesine kadar bende bilmiyodum :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Hadi ya :) bende geçenlerde kapatma tuşunun menüsüne res atma seçeneği koymayı öğrendim ...

fayzteck

fayzteck

Üye
Heh işte bende o konuda TweakS paylaşılmıştı ordan ögrendim :) aynı konu :) :)

yunus5055

yunus5055

Üye
Ben bu kilit açmadaki yazıyı değiştirmeyi öğreneli 3 4 yıl oldu sanırım :) telin sis yüklediğini öğrendim sonra bunu yapmayı öğrendim gibi birşey yani :)

USAForever

USAForever

Üye
Çocuklar , NQ Start Çözüm.

webci274

Üye
Bildiğiniz yöntemleri vs yazsanız daha iyi olur.

yunus5055

yunus5055

Üye
Ilk sayfaya bak arkadaşım yazdık zaten ...

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Çok basit birşey dostum o ya :) daha onu bilmiyorsanız yuh artık yani daha birşey demiyorum ... Neyse anlatayım ... Netle ilgisi filan yok uçmayın lütfen :) .... olay tamamen başlat menüsünu sağlayan smart setting programında bitiyo ... Programın ayarlarında ( zaten türkçe ise kolayca bulursunuz ) "easy unlock" yazan menüde "show message " yazan yere girin ve " use defined " i seçip istediğiniz şeyi yazın .. Olay bu ... Türkçe olarak anlatırsak programın tuş kilidi ile ilgili menüsunden "çıkan yazı yada sergilenen yazı " vb menüsüne girip ..... Uğraşın ışte ya basit zaten yaparsınız :) ...

Ben de smart settings kullanıyorum. Menüde tuş kilit/tuş açma/ çıkan mesaj'da istediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.

webci274

Üye
O programı biliyorum. Diğerlerinden bahsediyordum.

yunus5055

yunus5055

Üye
... Diğerlerini bilmeye pekte gerek yok bence çünkü zaten smart setting %100 yapıyo bu işi ... Yinede işine karışmayalim :)

x2x

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce TweakS kullandın mı dostum ? Uygulamayı kur ve ilk istedigi şeyi bana söyle.ben sadece bildigim bir yöntemi arkadaşla paylaştım.bunun uçmayla felan alakası yok.lütfen yorum yazarken dikkat edin.

dostum smartsettngs i kurdum fakat açtğmda sistem hatası veryor.telfnum hacked 6700s symv3 smartı kurmam icin gerekli bsy var mı? Sze zahmet..

Tuba

Tuba

Üye
Hayır o kadar saçma konular açıldı ki kusura bakmayın mesajımı silerim şimdi :)

yunus5055

yunus5055

Üye
V3 le ilgili bilgim yok ... V2 uzerinden konuşuyoruz zaten ... 6600 6630 6680 n70 ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt