anlatayım ... Netle ilgisi filan yok uçmayın lütfen
.... olay tamamen başlat menüsünu sağlayan smart setting programında bitiyo ... Programın ayarlarında ( zaten türkçe ise kolayca bulursunuz ) "easy unlock" yazan menüde "show message " yazan yere girin ve " use defined " i seçip istediğiniz şeyi yazın .. Olay bu ... Türkçe olarak anlatırsak programın tuş kilidi ile ilgili menüsunden "çıkan yazı yada sergilenen yazı " vb menüsüne girip ..... Uğraşın ışte ya basit zaten yaparsınız
...Çok basit birşey dostum o yadaha onu bilmiyorsanız yuh artık yani daha birşey demiyorum ... Neyse anlatayım ... Netle ilgisi filan yok uçmayın lütfen
.... olay tamamen başlat menüsünu sağlayan smart setting programında bitiyo ... Programın ayarlarında ( zaten türkçe ise kolayca bulursunuz ) "easy unlock" yazan menüde "show message " yazan yere girin ve " use defined " i seçip istediğiniz şeyi yazın .. Olay bu ... Türkçe olarak anlatırsak programın tuş kilidi ile ilgili menüsunden "çıkan yazı yada sergilenen yazı " vb menüsüne girip ..... Uğraşın ışte ya basit zaten yaparsınız
...
Daha önce TweakS kullandın mı dostum ? Uygulamayı kur ve ilk istedigi şeyi bana söyle.ben sadece bildigim bir yöntemi arkadaşla paylaştım.bunun uçmayla felan alakası yok.lütfen yorum yazarken dikkat edin.
Hayır o kadar saçma konular açıldı ki kusura bakmayın mesajımı silerim şimdi![]()