Faturasız Turktelekom Selfy yeni paketler güncel

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Turktelekom Selfy yeni paketler güncel
Selfy'nin Sosyal Small Paketi
Selfy’nin Sosyal Small Paketi’nde 21 TL’ye 2GB internet ve 2GB’a ek Instagram, Facebook ve Twitter’ın hepsinde geçerli 1GB internet, 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor!
SOSYAL SMALL yaz 4545'e gönder
Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy'nin Sosyal Small Paketi'ne kaydolduysan; paketten ayda 21 TL'ye yararlanabilirsin.

Selfy'nin Sosyal Medium Paketi
Selfy’nin Sosyal Medium Paketi’nde 24 TL’ye 3GB internet ve 3GB’a ek Instagram, Facebook ve Twitter’ın hepsinde geçerli 1GB internet, 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor!
SOSYAL MEDIUM yaz 4545'e gönder
Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy'nin Sosyal Medium Paketi'ne kaydolduysan; paketten ayda 24 TL'ye yararlanabilirsin


Selfy'nin Sosyal Large Paketi
Selfy’nin Sosyal Large Paketi’nde 28 TL’ye 5GB internet ve 5GB’a ek Instagram, Facebook veTwitter’ın hepsinde geçerli 2GB internet, 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor!
SOSYAL LARGE yaz 4545'e gönder
Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy'nin Sosyal Large Paketi'ne kaydolduysan; paketten ayda 28 TL'ye yararlanabilirsin.

Selfy'nin Sosyal X Large Paketi
Selfy’nin Sosyal X Large Paketi’nde 42 TL’ye 10GB internet ve 10GB’a ek Instagram, Facebook ve Twitter’ın hepsinde geçerli 5GB internet, 750 dakika ve 5000 SMS seni bekliyor!
SOSYAL XLARGE yaz 4545'e gönder
Son 30 gün içerisinde numara taşıma ya da yeni hat alımı yoluyla gelip faturasız Selfy'nin Sosyal X Large Paketi'ne kaydolduysan; paketten ayda 42 TL'ye yararlanabilirsin
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2


kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
Güzel paketler.
 

erhanekinci1992

Üye
Guzel paylasim isime yaradi tskler
 
Buraxlive

Buraxlive

Üye
telekomun web sitesinde sayfalar görüntülenemiyor.
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Linkler düzenlenmiştir Selfy sitesinde paketler mevcut
 
smnckgzr

smnckgzr

Üye
Türk Telekom faturasıza geçiş yapmayı düşünenler, uygun fiyatlar sunan Parlak Portföy tarifelerine de bakabilirler. Tarife detaylarına şuradan bulabilirsiniz:
 
Yönetici tarafından düzenlendi:


Üst Alt