Türksat ücretsiz telefonla Telekom'a rakip oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türksat ücretsiz telefonla Telekom'a rakip oluyor
Kablolu TV'ye rakip olacak Türk Telekom'a karşı harekete geçen Türksat, aboneleri arasında ücretsiz sabit telefon hizmeti vermek için çalışma başlattı. Telekomünikasyon alanındakiserbestleşmenin ardından başlayan rekabet, yeni alanlarda devam ediyor. Türkiye'nin en büyük sabit telefon operatörü olan Türk Telekom, gözünü televizyon (TV) yayıncılığına dikti. Internet üzerinden televizyon yayıncılığınaBAŞLAMAK İÇİN IPTV Lisansı alan Türk Telekom, pilot uygulama başlattı. BÜYÜK Rakip OLACAK önümüzdeki günlerde sabit telefon kablosu üzerinden internet hizmetinin yanında televizyon yayını da başlayacak olan Türk Telekom, içe TRrisinde şifreli Yayınlar da olan yüzlerce kanalı abonelerine sunacak. Türk Telekom, televizyon hizmeti sunmaya hazırlanırken, kablo üzerinden televizyon hizmeti sunan Türksat da telefon hizmeti vermek için çalışma başlattı. Teledünya televizyon yayını hizmeti veren Türksat, Uydunet abonelerine ile markası ile de abonelerine internet hizmeti veriyor. VOIP olarak bilenen internet üzerinden telefon hizmeti teknolojiyi kullanmaya hazırlanan Türksat'ın, arasınd aboneleriBir ücretsiz telefon hizmeti sunmayı planladığı öğrenildi. 21 ilde 2 fazla kablo TV abonesi bulunan Türksat, Altyapısını da yaygınlaştırmak için çalışma başlattı milyondan. Önümüzdeki günlerde Kablo TV hizmeti 21 ile 10 mevcut ilin katılmasıyla 31 ile çıkacak. Böylece Türksat'ın Kablo TV hizmeti nüfusun Yarısına yakınına ulaşmış olacak. Telefon hizmeti vermeye başladığında Türk Telekom'un en büyük rakibi olacak.

Emperian

Emperian

Üye
ücretsiz mi? bu bütçeme uyar sınırsız tane alabilirim :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Türkiye nin gelişmesi için alt yapıların ilçe ve koylere ulaşması gerekli.İşşizliğin en çok oldugu iş imkanın en az oldugu yerler kırsal kesim.Hizmetin en az oldugu yer kırsal kesim .TTTNET VE TURK TELEKOM kazıgını mecburlukten yiyen kırsal kesim nedir bu kırsal kesimin çektiği eziyet?Zoruma giden o kazığı yemek değil bile bile yemek zorunda kalmak. Ben 1 MB hızdaki kaplumbagaya 47 TL oderken merkezdeki adam sınırsız 10 MB Ye 20 TL ödüyor kablonet aracılığı ile.Faiz adı altında aylardır 50-55TL arsında TTNET mafyasına borçlanıp ödüyorum.Ocak ayı faturam sınırsız internetim olmasına rağmen TAM 85 TL :off:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Sövün, sövmeyin demiyorumda neresi 10Mbps erişim hızına 20TL ödüyor orayı kaçırdım ben?
Herhalde o merkez dediğiniz yerlerden birtanesi de benim oturduğum yer ve burada yok öyle bir şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt