Türkler'in Facebook Rekoru...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elisa

Elisa

Üye
Türkler zaten anca bu tür konularda birinci olurlar hic sasirmadim ama gercek yasam icin nedense o kadar önem vermezler cok üzücü bir durum bence 24saat chatten cikmayanlar bile var bu ne kazandiriyo peki ?? yalan ve dolanla kurulu bir arkadas ortami ve zaman kaybi halbuki disarda okadar aktiviteler varki hem vücut icin hem kafa calistirma icin ok yararli aktiviteler bence.Böyle internette chattlerde 1ci olunmakla gurur duyulmaz bence bos seyler BO$$$.thanks...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Türkler zaten anca bu tür konularda birinci olurlar hic sasirmadim ama gercek yasam icin nedense o kadar önem vermezler cok üzücü bir durum bence 24saat chatten cikmayanlar bile var bu ne kazandiriyo peki ?? yalan ve dolanla kurulu bir arkadas ortami ve zaman kaybi halbuki disarda okadar aktiviteler varki hem vücut icin hem kafa calistirma icin ok yararli aktiviteler bence.Böyle internette chattlerde 1ci olunmakla gurur duyulmaz bence bos seyler BO$$$.thanks...

Yorum Yazan Arkadaşlar Arasında Gurur Duyan Birini Göremedim..

Türkler Sadece Facebook Değil; Video Paylaşım Sitesi YouTube, Dünya Genelinde Kullanıcıları Olan ManagerZone, Yahoo, Hotmail, Hatta ve Hatta Parçalanmış Cesetler Göstermekle Ün Salan Ogrish'te Bile Sıralamada İlk 3'te..

Hem İnternette Yapılan Herşey Sanal Ortamda Sohbet (Chat) Anlamına Gelmez.. :oke:

ÁŔÁŚ

ÁŔÁŚ

Üye
facebook ta iki kere hesabımı kapattılar şeref... ler

mervecan

mervecan

Üye
Bu facebook çıktığında eski okul arkadaşlarımı tekrardan bulabilirim umuduyla heves ettim ben hiçbi siteye üye olmam önceden bi araştırayım dedimm duyduklarm ve gözlemlediklerim hiçte hoşuma gitmedi resmen arkadaşlık sevgili sitelerine benzemişş herzaman ki gibi herşey farklı yöne çekilmiş siteyi hala gerçek amacıyla kullanan arkadaşlar varsa tebrik ederim.

handepink

Üye
yok yahuu.. nasil kullanmak istedigine bagli.. benim listemde tanimadigim kimse yok mesela.. engellersin profilini gormelerini.hicbisey olmazzz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt