Al işte bir tane dahakızz noluy burda
ata senin orda çok silah vardır bende kendimi öldurcem:bıtane ödün versene

Verir miyim yahu
bendebenim söylediğim yönteme bak bence...garanti.ataya uyma adamın üzerine zimmetlidir.başını derde sokma :P

Senin intihar ettiğin o silahla beni vururlarbişey olmaz ataya o yırtar
mektup yazarımkimse suçlu dıyıl diye
Yırtmak şöyle dursun 
öle olmuyo şekerim.adamlarda öyle bir düzen öyle bir intizam varki tanka bile ceza veriliyormuşbişey olmaz ataya o yırtar
mektup yazarımkimse suçlu dıyıl diye

tamam tamam hıhh ataya zarar yok
öle olmuyo şekerim.adamlarda öyle bir düzen öyle bir intizam varki tanka bile ceza veriliyormuş![]()
![]()
düşünebiliyomusun tanka ceza verilkiyor ve kullanılmıyormuş![]()

Önemli değil.Askersin tabiki düşünürümAl işte bir tane daha
Bizim askerler sırf senin gibi düşündüğünden bir ton işle uğraşıyoruz yahu burada
Madem intihar edeceksin, git sivilde et değil mi? Bizi ne diye uğraştırıyorsun ifadeydi, tutanaktıVerir miyim yahu
Teşekkürler bu arada.... Beni düşünen biri çıktıSenin intihar ettiğin o silahla beni vururlar
Yırtmak şöyle dursun
![]()

gel beraber gıdelım![]()
Teşekkürler
Önemli değil.Askersin tabiki düşünürüm
az çok biliyoruz arkadaşlardan...ne yaparsan da yırtamıycağını biliyorum.onlar için giriş gelişme önemli olmazmış asla...sonuca bakarlarmış...Çaldı desen sen nerdeydinde çaldırdın derlermiş![]()

tamam tamam hıhh ataya zarar yok![]()

bak oda olabılır kız cumartesı geldıgınde gıdelımöldürelım yakın yazenyahu neden bu kadar eziyet ediyosun kendine bilmemki.ölmek istemene neden olanı bul öldür sorun kalsın ortadan![]()
öldürmem ben şekerim süründürürüm.sen bana havale te ve olacakları izle diyorum başkada bişi demiyorum![]()
keselım onu kadınlar yapıyoya