Iyi tuttu konu haa :) hatunum demek için 26 ay yeter mi ? :ehe yeter de artar bile :) 2 sene 2 ay :)
nazlican Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Iyi tuttu konu haa hatunum demek için 26 ay yeter mi ? Genişletmek için tıkla ... yeter de artar bile 2 sene 2 ay
rabbace' Alıntı: Iyi tuttu konu haa hatunum demek için 26 ay yeter mi ? Genişletmek için tıkla ... yeter de artar bile 2 sene 2 ay
CABBAR Üye nazlican' Alıntı: yeter de artar bile 2 sene 2 ay Genişletmek için tıkla ... Ama iki gündür aramız bozuk
nazlican' Alıntı: yeter de artar bile 2 sene 2 ay Genişletmek için tıkla ... Ama iki gündür aramız bozuk
1STayTRue35 Üye rabbace' Alıntı: Ama iki gündür aramız bozuk Genişletmek için tıkla ... Hayatını karartma Aykut
CABBAR Üye 1STayTRue35' Alıntı: Hayatını karartma Aykut Genişletmek için tıkla ... uzakta olunca oluyor böyle o konyada Ben sakaryada
1STayTRue35' Alıntı: Hayatını karartma Aykut Genişletmek için tıkla ... uzakta olunca oluyor böyle o konyada Ben sakaryada
CanKartaL Emekli Yönetici mad eagle' Alıntı: ben çok şiir yazıyordum bu aralar pek yazmıyorum fazla yüz vermemek gerek Genişletmek için tıkla ... İlginçtir ama yüz vermeyince daha çok kovalıyorlar Sen ne kadar sevgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar İlginçler, hem de çookk Not: İstisnalar kaideyi bozmaz
mad eagle' Alıntı: ben çok şiir yazıyordum bu aralar pek yazmıyorum fazla yüz vermemek gerek Genişletmek için tıkla ... İlginçtir ama yüz vermeyince daha çok kovalıyorlar Sen ne kadar sevgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar İlginçler, hem de çookk Not: İstisnalar kaideyi bozmaz
Mad EagLe Üye CanKartaL' Alıntı: İlginçtir ama yüz vermeyince daha çok kovalıyorlar Sen ne kadar sevgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar İlginçler, hem de çookk Not: İstisnalar kaideyi bozmaz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hep ilgi isterler ilgi gösterince uzaklaşırlar şımarırlar ama ilgi görmeyince ilgi görmek için ilgi gösterirler şımartırlar
CanKartaL' Alıntı: İlginçtir ama yüz vermeyince daha çok kovalıyorlar Sen ne kadar sevgini gösterirsen o kadar kaçıyorlar İlginçler, hem de çookk Not: İstisnalar kaideyi bozmaz Genişletmek için tıkla ... aynen öyle hep ilgi isterler ilgi gösterince uzaklaşırlar şımarırlar ama ilgi görmeyince ilgi görmek için ilgi gösterirler şımartırlar
FatoŞ Üye Ben Bayan Olmama Rağmen Alttan Alırım Hep Çok Fazla Güzel Kelamlar Etmiyeceksin Çokta Boşlamayacaksın .. Zamanına Göre
Ben Bayan Olmama Rağmen Alttan Alırım Hep Çok Fazla Güzel Kelamlar Etmiyeceksin Çokta Boşlamayacaksın .. Zamanına Göre
Dandanakan92 Üye anılbaran' Alıntı: Sevgilim yok ama olsaydı kardeş derdim Genişletmek için tıkla ... odunsu