Haber Türkler Galaxy Note'u Sevmiş

Sponsorlu Bağlantılar

csbaz

csbaz

Üye
S3 Türkiye de çoğu kişinin gördüğü telefon ve güncelleme desteğini herkes bilir bunu alırken bunu düşünecektin burada sizin gibilere boşuna diğer firmaları önermiyorlar.
Ben kalemi için aldım yoksa ne alıcam ben note 4 ü z3 alacaktım aslında.Neyse note 5 i aldık bakalım pasaport kaydını yaptırıp onu kullanıcam.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben kalemi için aldım yoksa ne alıcam ben note 4 ü z3 alacaktım aslında.Neyse note 5 i aldık bakalım pasaport kaydını yaptırıp onu kullanıcam.
Zorunda olarak alınan telefonlar tat vermez. Bence yanlış yapıyorsun.
Hem çevreye de zarar.

csbaz

csbaz

Üye
Zorunda olarak alınan telefonlar tat vermez. Bence yanlış yapıyorsun.
Zorunda değil hocam.İlk başlarda i6 yı kafama takmıştım hemde aşırı derecede.Faha sonra note 4 ü araştırdım fiyatı ve özellikleri mükemmel olunca o hoşuma gitti onu aldım.İlk aldığımda mükemmeldi ama lollipop a geçince sorunlar baş gösterdi,cihazı unuttular.Z3 ü içindeki sanal tuşları olduğu için sevemedim.Çünkü öyle telefonları sevmiyorum,zevk işi tabi.Neyse işin kısası fok balıkları çok yalnız :ehe

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

Emre

Üye
Note 5 çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
FK5896

FK5896

Üye
millet neden güncellemeyi bu kadar dert ediyor anlam veremiyorum. satarken hala güzel cihaz, o yüzden biraz daha pahalıya satabilirim diye mi? rom geliştiricileri ne güne duruyor? S2'ye bile 5.1.1'i portladılar. en azından rom desteği var.. şahsen garantisi bitince atıcam güzel bi rom yola devam :)

Rygebin

Rygebin

Üye
millet neden güncellemeyi bu kadar dert ediyor anlam veremiyorum. satarken hala güzel cihaz, o yüzden biraz daha pahalıya satabilirim diye mi? rom geliştiricileri ne güne duruyor? S2'ye bile 5.1.1'i portladılar. en azından rom desteği var.. şahsen garantisi bitince atıcam güzel bi rom yola devam :)
Bu hercihaz için geçerli değil samsung ve nexus cihazlarda olabilir ama general mobile gibi firma için türk gelistiriciler lolipop rom portlayamıyorlar :).

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Bu hercihaz için geçerli değil samsung ve nexus cihazlarda olabilir ama general mobile gibi firma için türk gelistiriciler lolipop rom portlayamıyorlar :).
bende samsungtan bahsetmiştim zaten rom konusunda baya şanslı bi marka :)

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İlk satış safhasındaki reklam Resimlerinde muhteşem görünüyorlar..
Sonra aradan 1-2 sene geçiyor, yenileri geliyor.
ve o muhteşem gördüğümüz telefon resimleri bize banal görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu ve kaankulahli
csbaz

csbaz

Üye
Stabilite ve geliştirilme bakımından güncelleme olayına bakılır.Evet samsung rom bakımından zemgin bir markadır ama stabiliteyi çok etkilemez.

• Beğen
Tepkiler: FK5896
FK5896

FK5896

Üye
Stabilite ve geliştirilme bakımından güncelleme olayına bakılır.Evet samsung rom bakımından zemgin bir markadır ama stabiliteyi çok etkilemez.
hiç olmamasından iyidir. geliştirme bakımından da fena değil aslında mesela s6'nın teması ve birkaç özelliğinin note 4'e portlanmış romları var. note 5'i note 4'e de uyarlayabilirler herhalde. stabilite için aynı şeyi söyleyemem tabii. benim için önemli olan kasmasın oyunları iyi çalıştırsın yeter. şuan 4.3'lü S3'te bazı uygulamalar desteklenmiyor. bu yönden kötü ama 5.1.1 romlar var ve hız konusunda da eskiyi aratmıyordur sanırım. yoksa niye o kadar uğraşsınlar ki kasacaksa..

Üst Alt