Haber Türkler Galaxy Note'u Sevmiş

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Türkler Galaxy Note'u Sevmiş
Samsung Türkiye, dün düzenlediği etkinlikle yeni Galaxy Note modeli #GalaxyNote5 'i görücüye çıkarmış oldu.
Yenilenen tasarım, kusursuz kalemi ve göz alıcı çözünürlüklü ekranı ile dikkat çeken Galaxy Note 5, sınıfının en iddialı ve mükemmel modeli denilebilir.
Tabi ki Samsung, yeni model hakkında söz ederken Galaxy Note serisi hakkında da bilgiler verdi.
Ülkemizde Galaxy Note serisine gösterilen ilgi boyutu üst seviyede.
Büyük ekran ve kalemiyle kendi sınıfını yaratan Galaxy Note serisi, şu zamana kadar Türkiye de 2 milyonun üzerinde satış rakamına ulaştı. Her yeni Note modeliyle seriye olan ilginin arttığını bildiriyor. Bu sebentende Note 5'ten de yüksek satış rakamları bekleniyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
note 5 in görüntüsü de olsaydı haber için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu

MaxipmaN

Üye
2 milyon çok ya, sallamışlar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Güzel telefon ama :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
bunu bana değil konuya eklersen daha makul olur :) cihaz da cihaz 4g destekliyor mu ?
Evet. Note 5 tek model bütün dünyada aynı işlemci kullanılıyor. LTE + DOWNLOAD BOOSTER özelliği de var.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
BRKTNL

BRKTNL

Üye
2 milyon azdır bile :ehe

ANIL

ANIL

Admin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ahahhah bak bu sefer s6'da ki gibi sadece yan yazıları Türkçe yapıp yayınlamamışlar, telefon üzerinde ki uygualamlarda Türkçe.

Sarangni

Sarangni

Üye
0MG90

0MG90

Üye
Türk milleti Samsung ve Apple görünce alır zaten. Marka yazması önemli onlar için.

0MG90

0MG90

Üye
aslında seneye alırdım da güncelleme işi sıkıntı, o yüzden bulaşmam kolay kolay samsunga

z5 bomba gibi olur inşallah seneye yapıştırabilirim bi tane
Kamera konusunda iyiye gidiyorlar gibi, az kaldı tanıtılmasına bakalım nası olacak

asigsasi

asigsasi

Üye
aslında seneye alırdım da güncelleme işi sıkıntı, o yüzden bulaşmam kolay kolay samsunga

z5 bomba gibi olur inşallah seneye yapıştırabilirim bi tane
sende samsung kullanmıyor musun zaten

The Pancar

The Pancar

Üye
@OMG90 ne bileyim bu tür yorumlar bana saçma geliyor

Üst Alt