MrCommanDTr
Emekli Yönetici
Çok çekirdek derken? İki mi yoksa 4 ve üstü mü?
Can o zaman direk uzaya çıkıyoruz...
64tane çekirdek mi
Ceo olsam sana devrederdim şirketi abimAynen elinde patlayacak cihazlar, artık Apollo'suz Tango yapar...
- - - Eklendi - - -
Ceo olmak ister miydiniz?
Aynen Ezgi abla Cam bölmenin arkasındaydı bakamadım telefonlara ben deHtc aldıktan sonra birde lumia alırım o zaman. Birte wp cihaz kullanayım. Bu arada teknosada telefonu elimize alıp test edebiliyormuyuz? Ben gittimde, cam bölmenin arkasına koymuşlardı.
Htc aldıktan sonra birde lumia alırım o zaman. Birte wp cihaz kullanayım. Bu arada teknosada telefonu elimize alıp test edebiliyormuyuz? Ben gittimde, cam bölmenin arkasına koymuşlardı.
elemana söylüyorsun veriyor inceleyebilirsin. Ezgi sende para kamyonla sanırım
elemana söylüyorsun veriyor inceleyebilirsin. Ezgi sende para kamyonla sanırım
Kuzum sen N9 a ne yapacaksın yahu Wp8 almak için satmayacak mısınben n9 u sseneye hazirana kadar kullancam sonra da kutusuna koyup jelatinleyip kaldırıcam hacı
Kuzum sen N9 a ne yapacaksın yahu Wp8 almak için satmayacak mısın
dediğin gibi tam müzelik telefonben n9 u sseneye hazirana kadar kullancam sonra da kutusuna koyup jelatinleyip kaldırıcam hacı
dediğin gibi tam müzelik telefon
- - - Eklendi - - -
nokia nın eskaza üretime geçirdiği bir konsepti
Çok seviyorsun N9 u
yok kuzu satmıyıcam n9 arşivlik telefon yeminle kutusunda saklıyıcam bi klasik olarak.
aya tur beşşüz beşşüzbakalım fiyatlar ne olacak ağabey 1400-1500 olsa da alsak ama ben bu yıl almam seneye bu zamanlar alıcam kısmetse
- - - Eklendi - - -
şuan öyle bi teknoloji yok tabi
Çekirdek dediğin nedir kilosu iki buçuk tl
Çekirdekten kasıt şöyle... Windows 8 işletim sistemindeki bir programı/uygulamayı Windowsphone 8 işletim sistemindeki bir mobil ile çalıştırabilme imkanı sunuyor...
- - - Eklendi - - -
Diyene bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?