türkiyeye gelen samsung cihazlariyla avrupaya giden cihazlar farklıymış

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan2020

ozan2020

Üye
    Konu Sahibi
türkiyeye gelen samsung cihazlariyla avrupaya giden cihazlar farklıymış
türkiyeye gelen samsung cihazlariyla avrupaya giden cihazlar farklıymış musteri hiz aradım avrupaya version yazılım model farklı olarak gittini söledi yani amerikaya giden cihaz özellikleri (Japon GSM şirketi NT Docomo, Samsung'a 2GB RAM'in kullanıldığıSnapdragon S4'lü Galaxy S3 siparişi verdi. Galaxy S3 SC-080 kod adlı2GB'lık Galaxy S3'ün, ABD'de çıkacak modellerde de kullanılacak mı henüz o kadar kesin değil. Samsung'un bu noktada kullanıcılara bir süprizi olabilir.Snapdragon'ın çift çekirdekli S4 işlemcisi ile gelecek olan 4G destekliGalaxy S3, fazladan 1GB RAM ile eksilen iki çekirdeğin acısını çıkarabilir.) KOREDE CIKAN CİHAZ BU (Güney Kore'de çıkan Galaxy S3'ün teknik özelliklerini hatırlayalım:
  • 1.4 GHz hızında çalışan Exynos 4 Quad işlemci
  • Mali 400 MP GPU
  • 2GB RAM
  • 32GB dahili hafıza ve arttırılabilir hafıza desteği
  • T-DMB TV alıcısı
  • 8 megapiksel ana kamera, 1.9 MP ön kamera
  • Android 4.0.4
Bakalım 2GB RAM'in etkileri Android işletim sisteminde nasıl olacak?

İNSAFSIZLIK BENCE BİZDE 1 GB RAM LTE YOK 4 G YOK TÜRKİYEDE AMA İYİ OLURDU SONCTA İLERDE OLCAK

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
musteri hizmetlerine gore biz bize gore de onlar yalanci yani bi zahmet versyon farki olsun yani avrupadakiler turkce destekli yazilimmi kullanacak

blacktalon

blacktalon

Üye
burda 1gb ramlisi el yakarken 2gblık olanı kim bilir ne kadar olur avrupada 400euro olan bi alet tlde x2.3 kat oluyor + yol masrafı+gumruk kdv otv vs vergisi +disributor masrafı ve kar koyunca oluyor sana 2000tlye yakın para avrupada okula giden cocuk harclıgıyla bile alabilir bu cihazları :)

SilentOne

SilentOne

Üye
işte bizim ulkede ole normalda s3 ün fiyatı en fazla 1500tl olmalı ama + lar olduqu için ibre 2bine vuruyor

-Emre

-Emre

Üye
burda 1gb ramlisi el yakarken 2gblık olanı kim bilir ne kadar olur avrupada 400euro olan bi alet tlde x2.3 kat oluyor + yol masrafı+gumruk kdv otv vs vergisi +disributor masrafı ve kar koyunca oluyor sana 2000tlye yakın para avrupada okula giden cocuk harclıgıyla bile alabilir bu cihazları :)

keşke Güney Kore'de yaşasaydım ilk orada çıktı LTE galaxy s3 :D Hem burda verilen parayla orada 2-3 tane alırdım :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
TheMadness

TheMadness

Üye
3 çeşit galaxy s3 var:

Operator sürümü (at&t gibi)

Uluslararası sürüm

Kore sürümü

Bizdeki cihazlar da yurtdışından geliyor.

technoshark

technoshark

Üye
Avrupa cihazları ile Türkiye cihazları arasında sürekli fark var zaten.. Bu durum her zaman böyleydi.. Ne yazıkki Türkiye'mize avrupa ürünlerinden gelmiyor

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Bende yurtdisindayim telefonun ram 4g özelliklerinin varligini nadil kontrol edebilirim

ogedayokan

ogedayokan

Üye
Dünyada ilk 3g ye ve 4g ye gecen memlekette yasiyoruz ve koreliler buraya LTE sürümünû göndermemisler yaw :banghead:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bu ozanin 2. asparagas haberi sikayet ettim

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
işte bizim ulkede ole normalda s3 ün fiyatı en fazla 1500tl olmalı ama + lar olduqu için ibre 2bine vuruyor
Aynen Kardeşim. Bunu iPhone 3gs ile çok iyi anladık zaten. Türkiye'de şöyle bir satış taktiği var. Çok satılan veya artık kendini ispatlamış markalar(bkz:iphone) özelliği olmamasına rağmen sırf alınıyor diye pahalıya satılıyor.
iphone 3gs'nin özelliklerini inceleyecek olursak ;
600mhz işlemci
256mb ram
3.2mp AF'lu VGA çekim yapan kamera
320x480çözünürlükte ekran

Bu telefonun normalde 600tl civarı veya dahada aşağıda olması gerekirken şuan 0'ının en ucuz fiyatı 799tl

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yutdışından alalım o zaman daha mı kaliteli :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt