Türkiye'nin En Uzun İsimli Kızı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'nin En Uzun İsimli Kızı
Genel seçimlerde Saadet Partisi'nden Denizli milletvekili adayı olan ve ismiyle gündeme gelen Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları kızına 43 harften oluşan isim koydu.

Denizli'de ailesi ile birlikte promosyon işleri yapan ve 2011 Genel Seçimlerinde Saadet Partisi'nden milletvekili adayı olan Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları isim ve soyadının 43 harften oluşmasıyla gündeme gelmişti. Türkiye'nin en uzun isimli milletvekili adayı olan Nebioğulları'nın bu özelliğini 4 yaşındaki kızı ile paylaştığı ortaya çıktı.

2007 yılının Temmuz ayında doğan kızının da kendisi gibi uzun isimden oluşmasını isteyen Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları yakınlarının da yardımıyla bu isteğini yerine getirdi ve kızına Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları ismini koydu. Kendisi gibi kızının da isim ve soyadındaki harf toplamı 43 olan Nebioğulları bu konuda kızının en çok okulda sıkıntı yaşayacağını söyledi.

Babası ve annesi ile birlikte gününün büyük bölümünü işyerinde geçiren 4 yaşındaki Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları isminin hepsini söylemekte zorlanırken sayarken bazılarını unutabiliyor ve babasının ikazı ile tekrarlamak zorunda kalıyor.




Baba Nebioğulları "Kızımın ismi Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları. İkimizin ismi 86 harften oluşuyor" dedi.

Kendisi doğduğunda babasının arkadaşlarının isim konusunda ısrarcı olduklarını belirten Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları "İleride zorluk çekilir diye koyulmaması yönünde de görüşler olmuş. Nüfus memuru da babamın arkadaşıydı ve bu kadar uzun ismin yazılmasının zor olacağını söylemiş. Ama babam 'Benim arkadaşımsan yazmak zorundasın' deyince ismim böyle konuldu ve kimliğe yazıldı" dedi.

İlelerinde yeni bir çocuk dünyaya geleceği zaman aile fertlerinin toplanıp isim konusunda arayışlara girmeye başladığını söyleyen Nebioğulları "Biz de genelde bir çocuk olacağı zaman aile efratları toplanır. Herkes isim bulma yarışına girer. En güzel ismi kim bulacak kim söyleyecek diye tartışılır. Doğumdan bir ay öncesi isim bulma yarışı başlar. En güzel ve manalı isimler aranır. Ablam Erzurum'da öğretmen. Böyle bir çalışmada ablam sınıfta öğrencilere herkesin bir isim söylemesini ister. Kızımın isimlerinin bazılarını buradan bulduk bazıları da yurt dışından ithal geldi" diye konuştu.

Kızının okula başladığında isminin uzunluğu sebebiyle zorluk yaşayacağını söyleyen Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları "Kızım ismini ve babasının ismini söylerken adım Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa Nebioğulları babamın ismi Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır Nebioğulları demesi lazım. Defter neredeyse dolacak" ifadelerini kullandı.
 


viktoreznov

viktoreznov

Üye
5 ismini de aynı anda söyleseler hangisine bakar acaba :D
 
cihan10

cihan10

Üye
bir tanede bizim okluda vardı abdülkadir aliosman kethüdaoğlullarından
 

murat2414

Üye
nikah masasında ki konuşma: Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır kızı Aybike Güliz Enzel Yağmur Eflinnisa ; Ali Can' ı eşliğe kabul ediyor musunuz :D
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Her sınavdan kalır bu
 
  • Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn
greenmile

greenmile

Üye
bence kalmaz
 
'Patron

'Patron

Üye
optik forma işaretle işaretle bitmez ki yer yok o ayrı
 
Şehriyar

Şehriyar

Üye
bende kendi ismime uzun derdim..
 
coolasker54

coolasker54

Üye
:hmmmilginç
 
SHS

SHS

Üye
Haşim Ahmet Abdulbaki Buğra Bahadır abi amacın ne? dünyaya dön artık:ehe
 
mstf_l

mstf_l

Üye
ben kızın arkadası olsam ageye der gecerim
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS
cargo3230

cargo3230

Üye
öğretmen : ceza olarak bir sayfa adını yaz dese bir kere yazması yeterli olur sayfa dolar zaten yada 20 kere yaz dese dfter biter....:ehe:ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS

pelın_

baba Adın abakarsanız hiçte tuhaf bi olay dıyıl
 

pelın_

Çok küfür eder bu kız
 
Lykia

Lykia

Üye
Bişi Anlatmaya calışmışlar baba kız ama anlatamamışlar gibi bildiğin cümle kurmuşlar kimliğe .d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt