Türkiyenin En Iyi Cep Yazılımı Arşivi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatgumustas

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyenin En Iyi Cep Yazılımı Arşivi
Türkiyenin en iyi cep yazılımı arşivi maximus 2 şu an sizler için satışta 19 ytl hemde kargoyu ben ödüyorum saygılarımla

[email protected]

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Programların çoğu kısıtlıdır eminim. Kimsenin para vereceğini sanmıyorum ama yine de hayırlı satışlar..

CooL'n'Quiet

Üye
19 ytl azmıs... ben 30ytl vercem :P

dostking

Üye
arkadaş sanırım arşivi test etmiş ve çoğunun kısıtlı olduğunu vurgulamış öncelikle kendisine teşekkürler

setteki uygulamaların %90 full dur yüzde 10 luk büyük kısımda kullanıcı hatası sayıyorum yani kısıtlı bölümler

19 ytlye 5 ytl kargo ücreti dahildir tüm setler test edilerek yollanmaktadır saygılarımla

CD-01 : Bilgisayar Program CD (Cep Telefonuyla İlgili her türlü PC Programı---- Mp3 Düzenleyiciler, Vidyo Düzenleyiciler, Cepten Pc yönetimi vb. Birçok program bu cd de.)

CD-02 : İmaj CD ( Aklınıza gelebilecek her türlü telefona uygun binlerce Duvar kağıdı, Resim, Logo, Texart )

CD-03 : Melodi ve Ses CD ( Mp3, Kısa Mp3, Wav Müzik, Wav ses, Amr, MMf, Awb, Polimelodi, Ota melodi ve Normal melodiler )

CD-04 : Mobil Oyun CD ( SYmbian , Java, P800-P900, Turkcell Oyunları, Emu-Rom oyunları, Motorola, Nec, Panasonic, Sagem, Samsung, Nokia, Seri40, Seri60, Sharp, Siemens, Sony Ericson a uygun binlerce oyun)

CD-05 : N-Gage Oyun CD ( Sadece N-Gage Meraklılarına bir çok Oyun )

CD-06 : Telefon Program CD ( Java Uygulamaları, Symbian Programları, Pc suit versiyonları, Java Ve Symbian üzerine binlerce program aradığınız burada yoksa hiçbiryerde yoktur )

CD-07 : Tema CD ( 3650-7650-N-GAGE VB, 6600-7610 VB, C65, K500, K700i, Kurtlar Vadisi, P900, S700i, SERI40, T68-T68I-T300-T310, T610-T630-Z600, X65, Z1010 TEMALARI. Binlerce Tema bu cd de )

CD-08 : Video CD ( 3Gp videolar, Samar movie clipler, Real videolar, XXX videolar, Manken videoları, Kurtlar vadisi videoları, Film Fragmanları, Türkçe Yabancı Klipler ve Toplamda 1300 Üzeri video)

CD-09 : Karma CD ( Genelliğini Symbian Programlarının oluşturduğu Karma CD )

CD-10 : En Yeniler Karma CD ( En Yeni Symbian Programlarından Oluşan CD )

kikaksk

kikaksk

Üye
hayırlı olsun ne diyim iyi satışlar...

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
arkadaşlar unların hepsi bende de var hemde en kıralları gecen yaz helixpro.dan satın almıştım cep dukkanıda tel. program atmak için cok ii yapmışım işi bıraktım programlar hala bende mevcut yani artık tum int sitelerinde bulunması mumkun yan boşuna para vermeyin ama ben yinede arkadaşıma ii satışlar diliorum umarı alan olur

barabelli

barabelli

Üye
valla ıyı satıslar

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Yaw İnterneti olmayanlar için güzel bişi adam o kadar emek vermis kazandıgı 15ytl oluyo..
Hayırlı satıslar

S1FR3K1R1C1

Üye
Hayırlı işler

RockFord Fosgate

Üye
walla 10 ytl fılan olsa neysede 19 pahalı+ınternette hepsı war ıyı satıslar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 18 2006, 10&#58;41 AM) [post=255225]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yaw İnterneti olmayanlar için güzel bişi adam o kadar emek vermis kazandıgı 15ytl oluyo..
Hayırlı satıslar
[/b][/quote]

Kazancına bir şey dediğimiz yok ama biz kendisini de düşünüyoruz. Programları FULL hale yani sınırsız kullanım haline getirip satmak suç sayılıyor. Daha önceden de sayılıyordu fakat önemsenmiyordu. İnşallah yakalanmadan satar, ne diyelim.

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bu ülkede onu kim takıyor abi haklısın laf yokta dinledigimiz mp3 lerin %95&#39;i netten çekme hangimiz dinledigimiz müzikleri orjinal alıyoruz

swedeniz

swedeniz

Üye
kim uğraşı bu tür şeylerele bide maxicep.com a ilan vermişin zaten sitede bunlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt