Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

Sponsorlu Bağlantılar

hebelüp

Üye
hey Allahım çattık .

Bu kadar uzatacağına şimdiye kadar upload etmiştin, indirme sayısıyla parayı kırmıştın. Gerçi 4shared'den para kazanmayı seçmişsin. Neyse sen uğraşma ben upload ederim.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Bu kadar uzatacağına şimdiye kadar upload etmiştin, indirme sayısıyla parayı kırmıştın. Gerçi 4shared'den para kazanmayı seçmişsin. Neyse sen uğraşma ben upload ederim.

Arkdaşım , benim derdim para değil . İnsanlara azda olsa yardımcı olabilmekti onuda bu şekilde başarabiliyorum :oke:

rrudeboyy

Üye
çok çok teşekkür ederim aradım aradım bulamadım sadece burada bulabildim sağolun var olun

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sende sağol .

gsardahuso

Üye
Şimdiye kadar bulamadığım şeyleri burda buldım çok teşekkürler.........
Telefonu yeni aldım S5233A çok kullanışlı herkese tavsiye ederim .....

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

osmanery

Üye
Emeği olanın eline sagltk. Çok Tşk.ler......

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

Canturk.

Üye
S3653'te yatay Street Fighter filan onları nasıl tam ekran yani tam görebilirim? Oyunun yarısı dışarıda. Sağ taraf görünmüyor yani.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
ekran boyutundan dolayı öyle .

Canturk.

Üye
Peki nasıl düzeltebilirim?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
.jar uzantılı dosyanın içerisinde Manifset adında bidosya var ona gir orda bi dosya daha var onu wordpad ile aç yazan yazılarda 400x240 yazısını görürsün bu samsung star için olan boyut sen 400x240 ı 320x240 yaparsan düzeleceğini sanıyorum :oke:

Canturk.

Üye
Akşama denerim. Teşekkürler.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim . Sonucu buraya yazarsan memnun olurum :)

Canturk.

Üye
Olmadı.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

sezikk

Üye
4shared e yükledin çok iyi olmuş her seferinde 20 sn bekliyorm çok teşekkürler(rapid olsaydı katlana katlana kaç saat beklerdim)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim . sende sağol .

enescebeci

enescebeci

Üye
saol kardea

Paranoya

Paranoya

Üye