Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )
Sponsorlu Bağlantılar
tig
Üye
abi show yapiyorsun
_FERDİMm_
Üye
eyw emre çok yardımcı oldun saol
tig
Üye
abi darıldım ya vallah senden beklemez dim yatay oyunlar ı indirdim hepsini attım ama 1 tane acılmadı desteklenmiyen... diyor jar yok diyo
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
:hmm
--------------- Ekleme ---------------
m
tig
Üye
allah aşkına abi bende s5322w war bi şey calısmadı
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
nedemek çalışmadı arkadaşım bunca millet yalanmı söylüyor .jar uzantılı dosyayı telefona at sonra telefondan gir yükle
tig
Üye
deli olcam
abi bak attım mesala bitane oyun yükleme sirasında hata diyor yada yükledigm de java hatasi geçersiz biçim diyor acaba nedn olo
abi bak snn paylaştıgn birck işim e yaradı mesela bolt vb ilkkez böyle biseyle karşıaşıyorum sasırdım blkı bnde hata vardır ama su sorunumu çözer sn ck sper olcak genede saol bu kadar caba zor hll sana iyi iş cikartıyorsun
navti
Üye
çok güzel bravo
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
sağolasın .
erhan_ylmz55
Üye
5233 telefonuma program ınndırmek ıstıyorum
dgf
yekkkk
Üye
Sanırım burada diğerleri ve fazlası var en iyisi buradan devam edeyim ellerine sağlık
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
Evet buraası çok çok daha büyük
yekkkk
Üye
Yalnız bir sorunum var programlar için daha bluetoothla yollar yollamaz dosya türü desteklenmiyor diyor :S Şimdi telefonu kapayıp açıyorum bakalım olacak mı...