Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Çok Çok Çok saol Klavyene sağlık:D

Q7.FARUK.Q7

Q7.FARUK.Q7

Üye
Emeğine sağlık arkadaşım

rovamycine

Üye
hocam ben bir kaç veridğin duvar kağıdı program felan indirdim çok güzel ellerine sağlık daha varmı onlardan başka ?

muzafferq

Üye
saol birader:)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim .

Volkan_97

Volkan_97

Üye
Eline sağlık , büyük emek .

PSPCİ

PSPCİ

Üye
Ellerine sağlık süper olmuş.:oke:

oqrenci43

Üye
kardeş bunları telefona nasıl yüklücez bide onu sölersen çok sevinirim

tremre0033

Üye
emeğine sağlık cok saol adamım

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum sende sağol .

sessiz_cocuk

Üye
kardeş burda paylaştığın tüm arşivi başka bi sitede adam çalmış harfi harfine yazmış bide böbürleniyo linkler bile sana ait keşke bi şifre felan kokaydın maxicep gibi :)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
kardeş burda paylaştığın tüm arşivi başka bi sitede adam çalmış harfi harfine yazmış bide böbürleniyo linkler bile sana ait keşke bi şifre felan kokaydın maxicep gibi :)

hangi sitede ? bana özel mesajdan atsana linkini :oke:

oqrenci43

Üye
hacım nasıl yüklücez telefona bi sölersen be hacı pc ye indirdimde sorun oluo bakıom rar larda resim fln var nasıl yüklücez bi sölersen :bilmm:hmmm

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
hacım nasıl yüklücez telefona bi sölersen be hacı pc ye indirdimde sorun oluo bakıom rar larda resim fln var nasıl yüklücez bi sölersen :bilmm:hmmm

.jar dosyaları winrar programıyla açılabiliyor .jar uzantılı gördüğün dosyayı direk olarak at hafıza kartına sonra telefondan gir nereye attıysan ve oyunu yükle .

SamsungEren

Üye
teşekkür ettim çok iyi emeğine sağlık

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim dostum , sende sağol .

Üst Alt