Türkiyenin En Büyük Samsung Star Arşivi # 16 Ağustos 2012 # Son Güncelleme# ( Upload Yenilendi )

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık hepsi 10 numara. teşekkürler. haraketli sensörlü oyunları yüklüyorum ama jar bulunamadı diye hata veriyor benmi yanlış yüklüyorum acaba yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

Telefona reset atıp tekrar yüklemeyi dene , çünkü bu oyunların hepsi denenmiştir ve çalışıyor :oke:

navti

navti

Üye
sağol

enes005

enes005

Üye
süper yaa teşekkürler

DarknessMen

DarknessMen

Üye
ellerine sağlık kardeş baya güzel bir arşiv hepsini indiricem :oke:

by_erkut

Üye
Merhaba,

Paranoya Kardeş benim için samsıng star 5233 de çalışan google maps bulabilirmisin Arkadaşda tam doukunmatik samsung var o bedava google maps kullanabiliyor ama bndeki paralı bnde bedava olanından istiyorum bulabilirsen bana ver çok sevinirim (:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Paranoya Kardeş benim için samsıng star 5233 de çalışan google maps bulabilirmisin Arkadaşda tam doukunmatik samsung var o bedava google maps kullanabiliyor ama bndeki paralı bnde bedava olanından istiyorum bulabilirsen bana ver çok sevinirim (:

Bedava google maps yok o seni kekliyodur :ehe

xdxa

Üye
Hocam bir sorum olacak bu oyunlar Samsung ct3510 Genoa larda açar mı ?? Bu siteden duymuştum çoğu uyumludur diye. .Dogru mudur acaba ? Yinede indiriyorum eğer çalışırsa sizinle paylaşırım bu bilgiyi.

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bir sorum olacak bu oyunlar Samsung ct3510 Genoa larda açar mı ?? Bu siteden duymuştum çoğu uyumludur diye. .Dogru mudur acaba ? Yinede indiriyorum eğer çalışırsa sizinle paylaşırım bu bilgiyi.

Evet çoğu uyumludur indirebilirisiniz :oke:

waqrant1

Üye
eline sağlık kardeşş

waqrant1

Üye
ne demek sen saol :d

C'mon

C'mon

Üye
Harikasın biliyorsun değil mi ? =)

akif3876