Türkiyenin android 2.3.3 ten çektiği çile nedirrrr

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyenin android 2.3.3 ten çektiği çile nedirrrr
Bugün ben bi araştırma yaptım samsung un bütün sitelerine girdim hepsinde 2.3.3 güncellemesi var tek biz varız arkadaş ben hollanda romunu yükledim türkçe desteği bile var swype da barı türkçe romunda önce böyle romları sunsunlar bari türkiyeye ilk sunsunlar böyle batı avrupa ülkelerinde 10 da 8i iphone 10 da 1 android 10da 1i ise windows phone kullanıyo android e olan ilgi çok azzz orada burada bekleyenlerin listesi 50 i aşıcak destek hattını aradım 2.3 daha dünyada hiçbir ülkede çıkmadı dediler dün bende adama hollandada yaşadığımı ve orada çıktığını söyledim sonra yüzüme kapattı

xinsurer

xinsurer

Üye
Bu Kore'lilerin yaptığı ayıp! Biz onlar için kelle koltukta savaştık, arkalarını kurtardık resmen, onların yaptığına bak..

İlk Türkiye'de çıkmalıydı güncellemeler.. lafa gelince biz Türkleri çok seviyoruz, yok yaa?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Yapacak bisey yok arkadaslar disa bagimli olmak boyle bisi iste. kendi telefonumuzu kendimiz uretmis olsak ulkemizde hem ulke ekonomisi icin hemde ulkedeki kullanicilar icin bambaska bisi olur ve kesinlikle yarar saglar zarar degil.. suan teknolojik aletler peynir ekmek gibi satiliyo ama biz gidip disardan aliyoruz.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kore'lilerin yaptığı ayıp! Biz onlar için kelle koltukta savaştık, arkalarını kurtardık resmen, onların yaptığına bak.. karşılığı bu mu olmalıydı??

----------Eklendi @ 10:02:13 ---------- Yazıldı @ 10:01:25 ----------

İlk Türkiye'de çıkmalıydı güncelleme.. lafa gelince biz Türkleri çok seviyoruz, yok yaa?

bu korelilerin ayıbı değil android yani google yani amerikalıların ayıbı koreliler sırf cihazı yapıyo

----------Eklendi @ 11:49:43 ---------- Yazıldı @ 11:42:24 ----------

burada xinsurer 2.3.3 e güncellemen için benim yolla hollanda rom u olması gerekiyo 2.2 hollanda romu olucak türkçe rom olmuyo

----------Eklendi @ 11:52:02 ---------- Yazıldı @ 11:49:43 ----------

Yapacak bisey yok arkadaslar disa bagimli olmak boyle bisi iste. kendi telefonumuzu kendimiz uretmis olsak ulkemizde hem ulke ekonomisi icin hemde ulkedeki kullanicilar icin bambaska bisi olur ve kesinlikle yarar saglar zarar degil.. suan teknolojik aletler peynir ekmek gibi satiliyo ama biz gidip disardan aliyoruz.

arçelik gibi markalar bile televizyonda sony falan alıyolar kendi logolarını yağıştırıp kendi romlarını yüklüyolar

xinsurer

xinsurer

Üye

burada xinsurer 2.3.3 e güncellemen için benim yolla hollanda rom u olması gerekiyo 2.2 hollanda romu olucak türkçe rom olmuyo
Tahmin ettim, çünkü kies bağlanan cihazı denetliyor, ona göre güncelleme olup olmadığını söylüyor.

Peki bir soru: Ayarlardan güncellemenin tam versiyonunu söyleyebilir misin (XXKPE vs gibi), belki internetten bulup Odin ile yüklerim.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
S5660xxkpa

Jetlak

Üye
bu korelilerin ayıbı değil android yani google yani amerikalıların ayıbı koreliler sırf cihazı yapıyo----------Eklendi @ 11:49:43 ---------- Yazıldı @ 11:42:24 ----------burada xinsurer 2.3.3 e güncellemen için benim yolla hollanda rom u olması gerekiyo 2.2 hollanda romu olucak türkçe rom olmuyo----------Eklendi @ 11:52:02 ---------- Yazıldı @ 11:49:43 ----------arçelik gibi markalar bile televizyonda sony falan alıyolar kendi logolarını yağıştırıp kendi romlarını yüklüyolar
amerikayla bir alakasi yok rom duzenlemesini amerika yapmiyor ureticiler yapiyor google sadece melez android sunar ureticiler bunu kendine gore duzenler ve kullanir ayrica melez android icinde turkce bulunmaktadir ayrica arcelgin sonyden alip etiket yapip yazilim yukleme gibi bir seyi yoktur televizyon ureticilerinin cogu panelleri lg den alir sony ve samsung dahil bilmeden konusmayiniz markalara da camur atmayiniz su anda telefondan yaziyorum ve bilmeden atip tutmayiniz lutfen

----------Eklendi @ 15:24:54 ---------- Yazıldı @ 15:22:20 ----------

hollandada yasiyorsunuz ama sanirim bilgisayarinizi turkiyeden almissiniz nereden anladigimi dusunurseniz bulacaksiniz

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
yok masaüstü sırf klavye türkçe

----------Eklendi @ 15:36:06 ---------- Yazıldı @ 15:34:39 ----------

amerikayla bir alakasi yok rom duzenlemesini amerika yapmiyor ureticiler yapiyor google sadece melez android sunar ureticiler bunu kendine gore duzenler ve kullanir ayrica melez android icinde turkce bulunmaktadir ayrica arcelgin sonyden alip etiket yapip yazilim yukleme gibi bir seyi yoktur televizyon ureticilerinin cogu panelleri lg den alir sony ve samsung dahil bilmeden konusmayiniz markalara da camur atmayiniz su anda telefondan yaziyorum ve bilmeden atip tutmayiniz lutfen

----------Eklendi @ 15:24:54 ---------- Yazıldı @ 15:22:20 ----------

hollandada yasiyorsunuz ama sanirim bilgisayarinizi turkiyeden almissiniz nereden anladigimi dusunurseniz bulacaksiniz

ona bakılırsa htc hd2 için android çıkarmıyolar ama bal gibi yüklüyolar nasıl oluyo bu

Jetlak

Üye
custom rom yuklersin olur ama sense arayuzu olmaz yani melez android nexuslardaki gibi

----------Eklendi @ 16:06:55 ---------- Yazıldı @ 16:05:45 ----------

hd2 zaten resmi android bulunmuyor kisilerin kendi yaptiklari donanima uyarlanmis ansroid

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
android bulunmuyo dedimya bide sense zaten windows phone 7 li cihazlarda yok

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
arkadaşlar ben dediklerinizden bişe anlamadım galaxy s i taktım pc ye kies taradı güncelleme var dedi okey dedim 2.3.3 oldu.

xinsurer

xinsurer

Üye
Biz gio'dan sözediyorduk..

Jetlak

Üye
ben htc hd2 de sense var diye biliyorum ayrica kullandim ve wp7 yuklu diye bisey yazmadim ayrica xda da ara bulursun hd2 icin android

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
onu biliyorum arkadaş hd2 sine yükledi gayet menun 2.3 ten

Jetlak

Üye
onu biliyorum arkadaş hd2 sine yükledi gayet menun 2.3 ten

ee Türkiyenin çektiği çile neymiş o zaman aynı anda çıkıyor her ülkede ne zaman çıkıyorsa hadi olmadı başka bir ülkenin romunu at illa kiesten mi yüklemen lazım sanki :D

xinsurer

xinsurer

Üye
Walla kiesi falan bekleyemedim odin ile yükledim Türkçe 2.3.3 romu, süper hızlı.. şimdi bir de root edicem ve tadından yenmeyecek :good:

61semih

61semih

Üye
custom rom yuklersin olur ama sense arayuzu olmaz yani melez android nexuslardaki gibi

----------Eklendi @ 16:06:55 ---------- Yazıldı @ 16:05:45 ----------

hd2 zaten resmi android bulunmuyor kisilerin kendi yaptiklari donanima uyarlanmis ansroid
sanırım htd desıre nın romunu hd2 ye uyarlamıslar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bu Kore'lilerin yaptığı ayıp! Biz onlar için kelle koltukta savaştık, arkalarını kurtardık resmen, onların yaptığına bak..

İlk Türkiye'de çıkmalıydı güncellemeler.. lafa gelince biz Türkleri çok seviyoruz, yok yaa?
neden seviyolar çünkü biz dava açmıyoruz,beklemeyi seçiyoruz türkeye rom yok vs. diye onlar en ufak şeyde başlıyolar Samsung un başını ağrıtmaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt