Dün (pazar günü) nedense zaten arıyordum, bağdat Cd. 'deki vodofone shop'dan bir tane Desire almak gafletinde bulundum. Ama sözleşmeli almadım. Fiyat grey marketten ya ucuz ya da aynı olunca vade de yapınca oradakiler, bende oradan aldım. Aldımdığımda hiç açmadan herşeyi ile eve geldim. Bir açtım..vodafone ekranı ile açılıyor.Hadi bunu geçtik. Meniye girdim. Programlarda Market ve Youtube'u arıyorum?? Çok ararım. Yok tabii. Sinirlendim. Aldığım yere telfon açtım hemen, OTA update yapın bakalım dediler.Bu arada saat 18:45. Ben de yaptım. Ama gene yok. Telefon açtım?? tabii kapanmışlar. Sinirlendim. Şimdi İADE edeceğim. Standart HTC desire'da olmayan progr. ile sattıkları ve bunun için beni uyarmadıkları için. Böyle bir rezalet olabilr mi? Standart olarak gelen programlar yoksa kutunun üstine kocaman yazarsın. Bu progr. yoktur diye. Resmen tüketicileri enayi yerien koyuyorlar. Şimdi benim gibi arkadaşlar da iade etmeye kalkarlarsa, sanırım etekleri tutuşur ve bir şekilde bu sorunu çözerler. Neticede, AYIPLI MAL sınıfına girer. Yada tüketiciyi kandırmak. Eksik bilgi vermek. Ben standart olarak gelmesi gereken prog. ları alırken acaba bu var mı şu var mı diye sormak zorunda değilim??Olay çirkeinleşecek biliyorum ama sonuna kadar uğraşırım. Niye root yapıp telefonumun garantisini bozayım. o zaman gidip 200-300TL eksiğine garantisiz telefon alırdım root edip kullanırdım? Saçmalığa bakın?