Türkiyeden Vodafone ile Desire alan arkadaşlar MÜJDE Android 2.2 Froyo güncelleştirmesi geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

eberkol

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyeden Vodafone ile Desire alan arkadaşlar MÜJDE Android 2.2 Froyo güncelleştirmesi geldi.
Vodafone ile Desire alan arkadaşlar herhalde bu haberi büyük mutluluk ile karşılayacak. Diğer ülkelerdeki Vodafonedan HTC Desire alan kullanıcılar için ağustos ayında çıkan Froyo güncellemesi bu sabah itibarı ile Türkiyede Vodafonedan Desire kullanıcıları için de kullanılabilir durumda. Tek yapmanız gereken Telefonda menü den Ayarlar> Telefon Hakkında>Sistem Yazılımı Güncellemeleri>Şimdi Kontol Et'e basmanız hepsi bu kolay gelsin:oke:

tuncagatay

Üye
evet tesadüfen bende gördm bayadır bekleniyormuş ama ben bi türlü android market i bulamadım nasıl yüklicem acaba yardımcı olurmsn

prince of hell

prince of hell

Üye
market Türkiye telefonlarında engelli arkadaşım bu arada güncelleme dün de vardı dü akşam aldım telefonu açtığım anda otomatik güncellemeye geçti

fedata

fedata

Üye
yoksa satamazdı zaten iyi yapmış..arkadaşım bu arada market için root atman lazım telefona..onuda bi kaç site yapıyor 30 lira gibi bi ücrete..gönderirken sen yolluyosun kargoyla..onlar sana telefonu gönderdiklerinde ücreti karşılıyolar..yani sen sadece telefonu yollarken kargo bedeli ödüyosun toplamda işte 37 civarı bişeye mal olacak bu sana..ama kendin rot atma hiç bir zaman..cihaz garanti dışı kalabilir,ciddi hasarlar oluşabilir.fakat o site root esnası garanti veriyor ve sana cihazı çalışır halde teslim ediyor..ki bunları yapmasaydı önermezdim sana :)

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Bilgi için teşekkürler :oke:

cbuddy01

Üye
Dün (pazar günü) nedense zaten arıyordum, bağdat Cd. 'deki vodofone shop'dan bir tane Desire almak gafletinde bulundum. Ama sözleşmeli almadım. Fiyat grey marketten ya ucuz ya da aynı olunca vade de yapınca oradakiler, bende oradan aldım. Aldımdığımda hiç açmadan herşeyi ile eve geldim. Bir açtım..vodafone ekranı ile açılıyor.Hadi bunu geçtik. Meniye girdim. Programlarda Market ve Youtube'u arıyorum?? Çok ararım. Yok tabii. Sinirlendim. Aldığım yere telfon açtım hemen, OTA update yapın bakalım dediler.Bu arada saat 18:45. Ben de yaptım. Ama gene yok. Telefon açtım?? tabii kapanmışlar. Sinirlendim. Şimdi İADE edeceğim. Standart HTC desire'da olmayan progr. ile sattıkları ve bunun için beni uyarmadıkları için. Böyle bir rezalet olabilr mi? Standart olarak gelen programlar yoksa kutunun üstine kocaman yazarsın. Bu progr. yoktur diye. Resmen tüketicileri enayi yerien koyuyorlar. Şimdi benim gibi arkadaşlar da iade etmeye kalkarlarsa, sanırım etekleri tutuşur ve bir şekilde bu sorunu çözerler. Neticede, AYIPLI MAL sınıfına girer. Yada tüketiciyi kandırmak. Eksik bilgi vermek. Ben standart olarak gelmesi gereken prog. ları alırken acaba bu var mı şu var mı diye sormak zorunda değilim??Olay çirkeinleşecek biliyorum ama sonuna kadar uğraşırım. Niye root yapıp telefonumun garantisini bozayım. o zaman gidip 200-300TL eksiğine garantisiz telefon alırdım root edip kullanırdım? Saçmalığa bakın?

feminist46

feminist46

Üye
market Türkiye telefonlarında engelli arkadaşım bu arada güncelleme dün de vardı dü akşam aldım telefonu açtığım anda otomatik güncellemeye geçti

üstad bende yeni aldım vodafondan bu market nedir nasıl aktive edebiliriz.hiç alışık olmadığım bir durum.markette neler yapılabiliyor şuan kullandığım işlevlere + sı ne olur.bilgi verirseniz memnun olurum.

pegasus57

Üye
root edin kurtulun. Ben de vodafone dan aldım ve rootladım. Önceki telim htc hero idi ve onu da rootlamıştım. suya düşünce wifi si bozuldu kvk root lu olduğu halde garantiden tamiri kabul ettiler. Fakat su teması kullanıcı hatasına girdiği için anakartın değişiminş ücret karşılığı yaparız dediler. 400 tl istenince yaptırmadık.

karakan9

Üye
Dün (pazar günü) nedense zaten arıyordum, bağdat Cd. 'deki vodofone shop'dan bir tane Desire almak gafletinde bulundum. Ama sözleşmeli almadım. Fiyat grey marketten ya ucuz ya da aynı olunca vade de yapınca oradakiler, bende oradan aldım. Aldımdığımda hiç açmadan herşeyi ile eve geldim. Bir açtım..vodafone ekranı ile açılıyor.Hadi bunu geçtik. Meniye girdim. Programlarda Market ve Youtube'u arıyorum?? Çok ararım. Yok tabii. Sinirlendim. Aldığım yere telfon açtım hemen, OTA update yapın bakalım dediler.Bu arada saat 18:45. Ben de yaptım. Ama gene yok. Telefon açtım?? tabii kapanmışlar. Sinirlendim. Şimdi İADE edeceğim. Standart HTC desire'da olmayan progr. ile sattıkları ve bunun için beni uyarmadıkları için. Böyle bir rezalet olabilr mi? Standart olarak gelen programlar yoksa kutunun üstine kocaman yazarsın. Bu progr. yoktur diye. Resmen tüketicileri enayi yerien koyuyorlar. Şimdi benim gibi arkadaşlar da iade etmeye kalkarlarsa, sanırım etekleri tutuşur ve bir şekilde bu sorunu çözerler. Neticede, AYIPLI MAL sınıfına girer. Yada tüketiciyi kandırmak. Eksik bilgi vermek. Ben standart olarak gelmesi gereken prog. ları alırken acaba bu var mı şu var mı diye sormak zorunda değilim??Olay çirkeinleşecek biliyorum ama sonuna kadar uğraşırım. Niye root yapıp telefonumun garantisini bozayım. o zaman gidip 200-300TL eksiğine garantisiz telefon alırdım root edip kullanırdım? Saçmalığa bakın?

hiç bir telefon firması kendi ürettiği programlar dışında bir program yükleme zorunluluğu yoktur.Youtube v.s gibi programlar tamamiyle firmaların extradan yaptıkları bir uygulamadır.Youtube nokia da varsa htcde veya başka bir markada olacak diye bir kaide yoktur.Dolayısıyla oradaki görevliler böyle bir şeyi açıklamak gibi bir zorunluluğuda yoktur.Bende bugün gidip vodafonedan aldım htc desireyi,skyfire,youtube ve operayı yüklemem 8 dakikamı aldı.Yani boşuna sinirlenmişsin.Vodafone logosuna gelince de vodafone bayisinden aldığın içindir.Vodafone için üretilmişlerdir.Adamların telefona duvar kağıdını koyması normaldir.

campsnac1

Üye
arkadaşlar ben de htc desire alıcam ama şu market olayı konuusunda hala kararsızım..root olayı falan..slide me,get jar,applanet tarzı programlar varmış?peki bunlar cihaza zarar verirmi ve garanti dışı kalmaz dimi?

bu site root ve android en son sürüm güncellemesini yaparak yolluyor..1116 tl mi ne..fiyatı da uygun..16 kişi yorum yapmış ve herkes kargo hızından ve ilgiden alakadan yardımdan memnun...
sizce böyle birşeye başvursam?

fedata

fedata

Üye
paran varsa ordan al kardeşim vodafoneden alacağına..gerçi zaten şimdi vodafone dan alsan bile yine oraya gönderirsin root atarlar.garanti dışıda kalmaz cihazın..ama kendin yaparsan garanti dışı oluyo..

campsnac1

Üye
paran varsa ordan al kardeşim vodafoneden alacağına..gerçi zaten şimdi vodafone dan alsan bile yine oraya gönderirsin root atarlar.garanti dışıda kalmaz cihazın..ama kendin yaparsan garanti dışı oluyo..
bakalım..irtibata geçicem o siteyle olay ne dir ögreneyim..sagol...

haydar_ecevit

Üye
arkadaşlar birşey sorucam vodafondan alınma desireyi turkcell hattında kullanabilirmiyim?

Davulbaz

Davulbaz

Üye
bakalım bir ay daha uzatırlarsa bende almayı düşünüyorum şubat ayında 6.ay oluyor:ehe(en az 6 fatura olması gerekiyor ya)

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaşlar telefonumu original 2.33.161.2 UK versiyonuna yükselterek vodafone romundan kurtuldum.ve ayrıca şu an markete girebiliyorum ve youtube programıda beraberinde geldi.yanlız ingilizce dilini destekliyor.kullanabilirim diyenlere tavsiye ederim.

Üst Alt