Türkiyeden iphone almayın!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan_KK

Batuhan_KK

Üye
arkadaş bol keseden sallamış, inanmayın boşa, çakmaları hariç ortadoğudaki kaçakçılarda bile orijinalleri iphone 4 lerin 1000 liradan aşağı satılmıyor

TheGewdaN

Üye
Bende yurt dışından 4s aldım arkadaşlar 1 ay oluyor hiç bir sorununu görmedim. arkadaşlarım türkiyeden 2900 tl ye aldılar ben yurt dışı cihazı aldım 1700 e mal oldu. hiç bir farkı yok hatta yurt dışındaki daha güzel orjinal + orjinal :) bende kesinlikle türkiyeden iPhone almanızı tawsiye etmiyorum o kadar para wermeyin

meftun71

Üye
Nasıl aldın ? Hangi ülkeden ? Tanıdığına mı Getittirdin yoksa internetten mi aldın?

dk2008

Üye
benim dayım almanyadan getirdi 400€-500€ arası diogblarına göre deişio iphone 4 lerin :D
ama tanıdığın olcak gelirken getircek bide onun pasaportuna tanıttın mı mis gibi işte :D

ekim0014

Üye
rusyada 1200 dolar

eran43

Üye
Arkadaslar ben gecen yıl suudi arabistana gittim tr de N8 fiyatını sormuştum orası ile karşılaştırmak için burada 1080,00 tl idi orada sordum 550,00 tl dediler bakabilirmiyim dedim baktım birebir aynı ama çakma hatta nokianın çift hatlı telefonu burada olmamasına ragmen orada nokianın çift hatlı telefonları vardı bir arkadasımız aldı bir hafta anca kullanabildi orjinal nokia satan yerler vardı seyrekde olsa gördüm kadarı ile onlarda 100-150 tl kadar burada göre ucuzdu çok fazla fiat farkı oldugunu sahsen ben ihitmal vermiyorum eger garanti olayını falan göz önüne alırsanız buradan almak daha mantıklı diye düşünüyorum

carismatic_boy

Üye
bir konu başığına yazılan salakca şeyler. Bu ne lan iyi misiniz?

aciil

aciil

Üye
yaa yurrtdışına gitmişliğim var.yurddışında herşey çok ucuz.mesela almanyada elektronikçide blackberry nokia samsung bedava resmen.en iyi blackberry 400euro.dikkatimi çekti buzdolabı bile çok ucuz apple a bi baktım 700eurodan aşağı yok yani.apple heryerde pahalı malesef.ucuz olsa alıcam yani.getirtebilen getirsin 2 katı parasını verip alıyım hemen :))

TeAmo42

TeAmo42

Üye
yurt dışı daha mantıklı tabi :)

tecnorap

Üye
yaa arkadaşlar gürcistana geçin 50€ ya iphone 4 120€ ya 4s nokia samsung zaten beleş 100 tl ye iphone4 ise 25-30 tl samsung s5620monte ler tavsiyem gürcistana veya almanyadan alın getirtin başka ucuz yolu yok ben bu hafta sonu geçicem yakınız nasılsa kimlikle gidiliyo alıcam bi tane iphone 4s veya samsung s5620 tr malından en ufak farkı yok apple nin fiyatları arkadaşım dedi kuzeni almış yani ben daha görmedim :D ama inş görcem :D

kozan_li

Üye
arkadaslar 4S 16 GB almanyada 630 a ben aldim (euro)

türkiyede kacpara 1euro_2,5 lira dan hesaplayin..

yunanistani yazmislar.. yunanistanda 650 euro..... piysaya ciktingindan bu güne kadar fiyati düsmeyen tek telefon iphone... diger bütün marka ve modellerin fiyati bir-kac ay sonra düsüyor.. ama iphone düsmüyor.. bunun haricindekiler 500tl yada 600 tl lik iphone sahtedir baska alternatifi yok.. inanmayin

Kocu

Üye
ben dayima 200 dolara aldirdim 4s asdasd tam takir

• Beğen
Tepkiler: narkqz

tupac20

Üye
amerika da iphone 4s 16GB 199 dolar yazıyor apple sayfasında... ama duyduğum kadarıyla bunlar sadece sözleşmeli hatlar içinmiş ve bunlara kart takma falanda yokmuş... ne kadar doğru bilmiyorum...

4KocaReis

4KocaReis

Üye
ben yunanistandan getirttim 400 tl :D bide açtırdım kullanıyorm harika iphone 4 :D boşuna 1900 tl para verin durun siz :D gerçekten üstünüze alınmayın ama aptallık :)

selcukiyet

selcukiyet

Üye
450 + 30 vergisi dahil 480 dolar apple store de.

süper nova

süper nova

Üye

Bahsettiğiniz ürün muhtemelen buradakinden olmalı birebir sahtesini yapmışlar java uygulama falan çalıştırıyor aynı zamanda itunes ve safariyi de koymuşlar. Veya şurdakinden de olabilir ;
aynısını yapabiliyorlar ama sahte ve alakasız bir sisteme sahip.

Http

Http

Üye
BULGARİSTANda arkadaşım var gittide hiç öyle lafta söylendiği gibi ucuz değil, arnavutlukta arkadaşımvar 700dolar falan diyor. ingiltereden arkadaşım geldi 2 tane aldı bitanesi 1300 lira falan apple storeden. amerikadan arkadaşım host bi arkadaşına getirtti 700 750 dolara. yani demek istediğim350 liraya nerde var :) hikaye yapmayın millete. bu dediklerimin hepsi dogru hepsi yakın arkadaşlarım 350liraya bulsam kaçırmam ben..

saruman_me

saruman_me

Üye
elektroniğin beşiği sayılan yerlerden biri olan tayvana bir çok kez gittim ama sölenildiği gibi ıphone 4 s in veya 4 ün o kadar ucuz olduğuna tanık olmadım he mesela gs2 800 tl orda evo 3d keza öle ama öle aman aman ucuz bişi yok arkadaşlar o 350 tl lik heleki söz konusu olan cihaz ıphone 4 s ise söz konusu dahi değildir büyük olasılıkla satan kişi bi yerden aşırdı elinden çıkarmaa çalışıyor 3 e 5 e bakmadan:)

nacar08

Üye
Söylenen rakamlar şehir efsaneleri, orjinalleri ile 100-200 lira fark var arada. ucuz olanlarda ya taklittir ya da yenilenmiş telefonlardır. Alınca bozuk çıkanları fabrikada tamir edip satıyorlar. Mesela Gürcistanda iphone 5 16 gb 1400 lari yani yaklaşık 1600 lira yapıyor pasaport, kayıt falan derken 1750 lira yapıyor. Garanti ve taksiti düşünürsek Türkiyeden almak daha karlı...

iphoneplus.ge/iphone5#_

Üst Alt