türkiyede satılan en ucuz 5 araba

Sponsorlu Bağlantılar

murax

murax

Üye
    Konu Sahibi
türkiyede satılan en ucuz 5 araba


Devir ekonomi devri. Her yönden ekonomik, Türkiye'de satılan en ucuz beş arabayı sizler için listeledik. İşte Türkiye'deki en ucuz arabalar.


Dacia Logan Sedan
Küçükbütçelere büyük araç arayanlara Dacia Logan Sedan iyi bir alternatif olabilir. 510 litrelik geniş bagajı, beş kişilik yolcu kapasitesiyle oldukça geniş bir iç hacme sahip.Klima, ABS gibi opsiyonel özellikleri eklemediğiniz takdirde; 75 beygir üç üreten 1,4 litrelik motora sahip Dacia Logan16.850 TL gibi uygun bir fiyata almanız mümkün.


Dacia Logan 1,4 L - 16.850 TL*

Tata Indica
1,4 litrelik motorunun yanı sıra; klima, sürücü hava yastığı, Immoblizer gibi özelliklere de sahip olan küçük ama kullanışlı Tata Indica, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Özellikle şehir içi kullanım için oldukça ideal olan Tata Indica 18.048 TL'den başlayan fiyatlarla.




Tata Indica 1.4 NA Basic - 18.048 TL*
Lada Kalina
Lada Kalina, 1,6 litrelik V8 motoruyla maksimum 165 km/h hıza ulaşıyor ve şehir dışında 100 kilometrede 5,7 litre yakıt tüketiyor. Sürücü-Yolcu hava yastığı, Immoblizer, yol bilgisayarı, sesli uyarı sistemi, uzaktan kumandalı kilit sistemi, rado-CD-mp3 çalar standart olarak geldiğinden Lada Kalina, özellikle uygun fiyatın yanı sıra donanım açısından da zengin bir araba arayanlar için iyi bir tercih olabilir.




Lada Kalina Sedan 1,6 8V - 18.375,30 TL*

Fiat Albea
1,4 litrelik benzinli motoruyla Fiat Albea, 77 beygirlik güç üretiyor. Şehir dışı kullanımda 100 kilometrede (90 km/h sabit hızda) 5 litre yakıt tüketen Fiat Albea fiyat performans açısında rakiplerine göre bir adım önde demek yanlış olmaz. Donanım konusundaysa biraz geride kalan Active modeli, yol bilgisayarını standart olarak sunuyor. Ancak klima, radyo-CD çalar, ABS-EBD gibi opsiyonel donanımlar istediğiniz takdirde fiyatlar 27.900 TL'ye kadar çıkıyor.



Fiat Albea 1,4 Fire Active - 18.900 TL

Chevrolet Spark
Rakipleri arasında 0,8 litrelik motoruyla en küçük hacimli motora sahip olan Chevrolet Spark, şehir dışında 4,2, şehir içinde 6,9 litrelik yakıt tüketimiyle de oldukça cimri denebilir.

19.196 TL'lik S modelinde, hidrolik direksiyon, elektrikli camlar, klima, sürücü hava yastığı, Immoblizer standart olarak gelirken, modele göre fiyat ve donanım sayısı da artıyor.




Chevrolet Spark 0,8 L - 19.196 TL*


 


jackalx_06

jackalx_06

Üye
aynı zamanda en kalitesiz 5 araba.
 
abdulk4dir

abdulk4dir

Üye
bunlar olurmu Tofaş var yaaa :D
 
ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
aralarından en iyisi dacia ve lada dacia artık renault kalitesiyle üretiliyor lada gm kalitesiyle(opel daewoo chevrolet vb.) bunlara kalitesiz demek yanlış olur ayrıca lada kalina opel ortaklıgıyla yapılmış bir araçtır yürüyen aksam hariç tüm parçalar (kaporta dahil)opel tasarım dır bi nevi corsa.ladanın motoru ise 1.6 8v yürüyen aksam ladanın oldugu için bilen bilir gidişini.. oraya son hız 165 yazmışlar aslında o 4. viteste 165 tir denenmiştir.

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca içi

sport modeli


ve normal modeli
 


Üst Alt