Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor :D kullanmada sakata gelme :ehe
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... kullanmada sakata gelme
MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... kullanmada sakata gelme
OttomaN TigeR Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... evet ben de buna şahidim...
MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... evet ben de buna şahidim...
MasteLaa Üye OttomaN TigeR' Alıntı: evet ben de buna şahidim... Genişletmek için tıkla ... Gökçen Abim
codblackops2 Üye MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - uuncu' Alıntı: baksana bi tek o kelimeyi kullanarak tarzın değişti kuzum felan demekki sosyete kelimesi bu hiç bulaşmamak lazım Genişletmek için tıkla ...
MasteLaa' Alıntı: Kuzumu ben sürekli kullanıyorum yahu herkes biliyor Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - uuncu' Alıntı: baksana bi tek o kelimeyi kullanarak tarzın değişti kuzum felan demekki sosyete kelimesi bu hiç bulaşmamak lazım Genişletmek için tıkla ...
codblackops2 Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Nerde 3310? Genişletmek için tıkla ... 10 yil geriden mi geliyorsun hünkarım
OttomaN TigeR Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Nerde 3310? Genişletmek için tıkla ... Nokia'nın hiç bir ürünü satamıyormuş o yüzden yok hünkarım... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: 10 yil geriden mi geliyorsun hünkarım Genişletmek için tıkla ... sus ağzına kara biber sürer bak. - - - Eklendi - - - Anıl kusura bakma arada gereksiz mesaj yazıyoruz ama oda işin esprisi olsun...
Cihanî Sultan' Alıntı: Nerde 3310? Genişletmek için tıkla ... Nokia'nın hiç bir ürünü satamıyormuş o yüzden yok hünkarım... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: 10 yil geriden mi geliyorsun hünkarım Genişletmek için tıkla ... sus ağzına kara biber sürer bak. - - - Eklendi - - - Anıl kusura bakma arada gereksiz mesaj yazıyoruz ama oda işin esprisi olsun...
OttomaN TigeR Üye EzgiS' Alıntı: Nokia hala listede. Nanik. Genişletmek için tıkla ... benim kabahatim yok gözüm atlamış yahu...
EzgiS' Alıntı: Nokia hala listede. Nanik. Genişletmek için tıkla ... benim kabahatim yok gözüm atlamış yahu...