Tavsiye Türkiye'de Bulunamayan Kulaklık Parçası?

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de Bulunamayan Kulaklık Parçası?
Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bundan 3.5 hafta kadar önce sol kulaklığımdan ses gelmiyor diye kulaklığı servise verdim. Kulaklığım yapılınca bana mesajla bildireceklerini, olmazsa 1 hafta sonra gelmemi istediler. 1 hafta içerisinde herhangi bir mesaj atmadılar bende söyledikleri gibi servise gittim. Bana kulaklığın parçasının burada bulunmadığını bu yüzden kulaklığın İstanbul'a gönderildiğini söylediler. Tamam dedim geldim eve. Aradan 1 hafta daha geçti. Tekrar gittim. bu seferde sırada çok fazla kulaklık olduğunu benimkinin daha sırasının gelmediği belirttiler. Sabır çektim yine boş döndüm eve. 1 hafta daha geçti yeniden gittim, aldığım cevap bayağı hoştu(!) : Kulaklığınızın parçası Türkiye'de maalesef yok bu yüzden yurt dışına göndereceğiz.( ya da parçanın yurt dışından gelmesini bekleyeceğiz de demiş olabilir, o sırada kan beynime sıçradığı için hatırlayamıyoum)"

Şu an hala beklemedeyim 4. hafta olacak neredeyse. Sizce nedir bu parça allah aşkına?! Yani yeni bir kulaklık vermek bu kadar zor olmamalı. Ne yapmalıyım bir çözüm öneriniz var mı? Yoksa bu adamlar beni oyalıyor mu?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hangi kulaklık ki bu

mesutcinik

mesutcinik

Üye
zaten biraz daha bekleyince ürün iadesi isteme hakkına sahip olursun yani sıkma canını bu kadar

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy ve Aybin.Kilic
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Bence bekleme :D daha iyi bir kulaklık bulabilirsin

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
zaten biraz daha bekleyince ürün iadesi isteme hakkına sahip olursun yani sıkma canını bu kadar

Bende iade hakkımın olduğunun farkındayım lakin, bunlar iade talebinde bir sürü sorun çıkartırlar birde. Onlarla uğraşmak var birde.
Bence bekleme :D daha iyi bir kulaklık bulabilirsin

Aslında aklımda şu Monster kulaklıklar var ama 250 TL bayılamam onlara. Hepsi burada da indirime girmesini bekliyorum. Bi pembe rengi indirimde o da olmaz. Diğer renklerin indirime girmesini de çok beklerim gibime geliyor. :ehe

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Benim kuzenimde telefonunu servise vermiş, normalde 20 gün içinde geri gönderilecek diye kural varmış. ama 45 gün geçmiş hala telefon gelmemiş. Kuzende dava açacak sanırım telefon talep edecek. Sende hakkını savun.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
@MCR Killjoy bu yetkili servislerin genel işi zaten kullanıcıyı bekletmek hizmet en son sırada geliyor.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Benim kuzenimde telefonunu servise vermiş, normalde 20 gün içinde geri gönderilecek diye kural varmış. ama 45 gün geçmiş hala telefon gelmemiş. Kuzende dava açacak sanırım telefon talep edecek. Sende hakkını savun.
o normal gün degil iş günü hem 20 gün degil sanırsam

Üst Alt