[TÜRKİYE'DE BİR İLK ] PES Extreme 14 Telefonlar için 320x240 ßy Kubi (DEMO)

Sponsorlu Bağlantılar

hamza cesc

hamza cesc

Üye
:oke:BENCEDE bu arada bugün 1 eylül hala rf14 den bi haber fln hiçbişe yok.

neco2233

Üye
en azından güncel transferleri yazıyom siz ise real football konuşuyonuz konunun adı pes kardeşim rf değil boş mesaj yazmayın madem rf konuşacaksınız gidin yeni konu açın

hamza cesc

hamza cesc

Üye
Rf konumuz kapandı napalım bizde burda konuşuyoruz bi sıkıntı mı var :pro: ​bu arada real madrid resmen baleyi aldı.

GreaTH

GreaTH

Üye
en azından güncel transferleri yazıyom siz ise real football konuşuyonuz konunun adı pes kardeşim rf değil boş mesaj yazmayın madem rf konuşacaksınız gidin yeni konu açın

NEDEN TRANSFERLERI YAZIYORSUN KI ? Kubilay bılemıyor mu Bısey demek ıstemıorm sımdı Yıne Uyarı alırım sızın gıbıler yuzunden. Transferlerı yazıcaksan Topluca Yaz Ayrı ayrı yaza yaza Uzatıyorsun

- - - Eklendi - - -

Veya Özel mesaj yolla

neco2233

Üye
güncel olunca mecbur olarak ayrı yazıyom mesut ozil arsenal e kaka milan a transfer oldu bu arada adam gibi konuş

GreaTH

GreaTH

Üye
Arkadas kendını kaptırmıs aga transfere kubılay Oyunu necoya Devret :D Snden Iyı yapar .d

Crazy_ekrem

Crazy_ekrem

Üye
Bakın arkadaşlar süper oyun buldum pesi fifa 14 yapmışlar şımdıye kadar gördüğüm en iyi saha ,canlı bir saha scoreboard uygun .en önemlisi bugün çıktı fulltransferler var. Tavsiye ederim arkadaşlar ben çok beğendim.

- - - Eklendi - - -

bu arada kubilay bu yazıyı görüyorsan bu fifayı indirip sadece fransa liginı süper lig yapabilirsin transferler zaten gûncel avrupada bale.real madrıd

mert0320

Üye
kubilay Real Football 2009 HD'ye 2014 mod yapsan daha güzel olur takımların amblemlerini Pesteki gibi kadroları 2014 müthiş olur ... 320x240 - 240x320 sisx.. Herkeste memnun kalır bnce

Crazy_ekrem

Crazy_ekrem

Üye
Bakın arkadaşlar süper oyun buldum pesi fifa 14 yapmışlar şımdıye kadar gördüğüm en iyi saha ,canlı bir saha scoreboard uygun .en önemlisi bugün çıktı fulltransferler var. Tavsiye ederim arkadaşlar ben çok beğendim.

- - - Eklendi - - -

bu arada kubilay bu yazıyı görüyorsan bu fifayı indirip sadece fransa liginı süper lig yapabilirsin transferler zaten gûncel avrupada bale.real madrıd

indiren varmı ?, nasıl bi yorum yapın

neco2233

Üye
pes 2010 u yama yapmış transferler tam değil hatta yarım bile değil zemin góz bozar top yeşil olmamış bî daha yapsın

hamza cesc

hamza cesc

Üye
​Keşke konamı java platformunu bırakmasaydı, bi edit sonuçta ne kadar güzel olursa olsun ben zevk alamıyorum

neco2233

Üye
kubilay 240x320 oyunu yapıyor musun

hamza cesc

hamza cesc

Üye
​Aynen kubilay ne zaman çıkarıyosun ?

Furkan akgün

Üye
240*320 için Biraz acele edebilir misin ama şimdiden teşekkür

neco2233

Üye
pesindo.wapka.mobi/site_37.xhtml?get-file=715 kubi bu oyunda transferler

Skymich

Skymich

Üye
Arkadaşlar acayıp bı pes modluyorum. Hatta şut çekerken pesteki şut çekme göstergesı bıle yaptım

- - - Eklendi - - -

Laliga ve premiere ligını hallettim. TSL yıde hazırlmaya calısıyorum. Transferlerı arastırıyorum

Crazy_ekrem

Crazy_ekrem

Üye
Arkadaşlar acayıp bı pes modluyorum. Hatta şut çekerken pesteki şut çekme göstergesı bıle yaptım

- - - Eklendi - - -

Laliga ve premiere ligını hallettim. TSL yıde hazırlmaya calısıyorum. Transferlerı arastırıyorum

bunun hakkında konu açtıysan linki verirmisin kardeş takipte kalalım.

neco2233

Üye
ekran kaç yazar mısın

- - - Eklendi - - -

ve kaç günde bitebilir ?

Skymich

Skymich

Üye
ekran 320x240 ve 240x320 diğer ligleri başka moddan aldım ama TSL'yi kendim yapıyorum. 1-2 ay alır. o kadar kolay değil. dosya uzantıları .png .jpg olsa kolay olurdu ama değil.

- - - Eklendi - - -

konu açmaya gerek yok. yapınca açarım konuyu

neco2233

Üye
transferler olursa çok iyi olur tüm takımlarda . Yukarıdaki linkteki pes i bi dene istersen öneririm eksik transfer yok

Üst Alt